Süper Lig'e köpük geliyor!

Merkez Hakem Kurulu Başkanı Zekeriya Alp, Cüneyt Çakır'ın Dünya Kupası'na iyi başladığını ve daha önemli maçlar yöneteceğini söyledi. NTV Spor'a konuk olan Alp, Dünya Kupası'ndaki bazı uygulamaların Süper Lig'e de geleceğini belirtirken futbolculara tavsiyelerde bulundu.

NTV Spor 24 Haziran 2014 - 21:27

Cüneyt Çakır'ın Dünya Kupası'ndaki Brezilya - Meksika maçındaki yönetimi, Merkez Hakem Kurulu Başkanı Zekeriya Alp'i sevindirdi.

NTV Spor'a konuk olan Alp, FIFA kokartlı hakemimiz ve yardımcılarının iyi bir başlangıç yaptığını ve morallerinin yüksek olduğunu dile getirdi.

Zekeriya Alp, Türkiye'den Dünya Kupası'na 40 yıl sonra hakem gitmesinin önemine değinirken amaçlarının bu sayıyı çoğaltmak olduğunu vurguladı.

Alp, Çakır'ın Türkiye'de ve yurt dışında farklı yönetim gösterdiği eleştirilerini reddederken futbolculara ve yöneticilere tavsiyede bulundu.

Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu Başkanı Alp, Dünya Kupası'ndaki köpükle çizgi çekmenin Süper Lig'de uygulanacağı mesajını verdi.

Zekeriya Alp, hakemlerin ücretlerinin düşük olduğunu vurgularken artış sağlamak için Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören ile görüşeceğinin de altını çizdi.