TFF 2. Lig play-off | 1461 Trabzon FK - Iğdır FK maçı hangi kanalda, ne zaman, saat kaçta?

Trendyol 1. Lig’de yükselecek son takım 1461 Trabzon FK - Iğdır FK mücadelesinin ardından belli olacak. Yarı finalde Vanspor’u mağlup eden Karadeniz temsilcisi finalde Iğdırspor ile karşılaşıyor. Mücadeleyi Volkan Bayarslan yönetirken yardımcılıklarını ise Aleks Taşcıoğlu ve Erdem Bayık üstlenecek. Mücadele 4 Eylül Stadyumu’nda oynanacak. Peki 1461 Trabzon FK - Iğdır FK maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, karşılaşmaya ilişkin bilgiler…

Haber Merkezi - NTV Spor 02 Haziran 2024 - 15:01

TFF 2. Lig’de mücadele eden ve bir üst lige çıkmayı hedefleyen 1461 Trabzon FK ve Iğdır FK play-off finalinde karşı karşıya geliyor. Yeni Mersin İY takımını çeyrek finalde mağlup eden Karadeniz ekibi, yarı finalde ise Van BBSK karşısında kazanarak adını finale yazdırdı. Kastamonuspor’u eleyen Iğdır FK ise finalde hata yapmak istemiyor. Mücadelenin ekranlara geleceği kanal ve başlangıç saati futbolseverler tarafından merak ediliyor. TFF 2. Lig’den Amed Sportif Faaliyetler ve Esenler Erokspor önümüzdeki sezon 1. Lig’de mücadele edecek. Peki 1461 Trabzon FK - Iğdır FK maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, mücadelenin canlı yayınlanacağı kanal…

1461 TRABZON FK - IĞDIR FK MAÇI NE ZAMAN?

2024-2025 sezonunda TFF 1. Lig’e yükselme maçında 1461 Trabzon FK ve Iğdır FK kozlarını paylaşıyor.

Play-off finali tek karşılaşma üzerinden oynanacak.Karşılaşma 2 Haziran Pazar günü saat 20.00’de başlayacak. Mücadele A Spor ekranlarından canlı olarak izleyiciyle buluşacak.

HAKEMLER BELLİ OLDU

1461 Trabzon FK ve Iğdır FK mücadelesini Volkan Bayarslan yönetecek. Yardımcılıklarını ise Aleks Taşcıoğlu ve Erdem Bayık üstlenecek. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Alper Akarsu oldu.

TFF 1 LİG’E YÜKSELEN SON TAKIM BELLİ OLACAK

TFF 2. Lig’den 1. Lig’e yükselecek son takım play-off finalinin kazananı olacak. Kırmızı Grupta Amed Sportif Faaliyetler ile Beyaz Grup'tan Esenler Erokspor, 1. Lig biletini alan takımlar oldu.