Trabzonspor, Onuachu için düğmeye bastı: Formül hazır

Gaziantep FK karşısında 2-0 geri düşen Trabzonspor'a 3 gol ve 1 asistle galibiyeti getiren Paul Onuachu için bordo-mavililer harekete geçti. Kiralık olarak Trabzonspor forması giyen Nijeryalı golcüyü 1 sezon daha kadrosunda tutmak istiyor.

Haber Merkezi - NTV Spor 30 Nisan 2024 - 09:02

, 'yu takımda tutmak için düğmeye bastı. Bordo-mavililer, Nijeryalı golcünün bonservisini elinde bulunduran ile görüşmelere başladı.

TRABZONSPOR'UN EN GOLCÜSÜ ONUACHU

Gaziantep FK karşısında geriye düşen Trabzonspor'a attığı 3 gol ve yaptığı asistle galibiyeti getiren Paul Onuachu, yeniden bordo-mavililerin bu sezon en çok gol atan oyuncusu konumuna geldi. Trabzonspor, hücüm bölgesinde takımın yükünü çeken 29 yaşındaki santrforu 1 sene daha kadrosunda tutmak için düğmeye bastı.

KİRALAMA FORMÜLÜ

2026 yılında Southampton ile sözleşmesi bitecek olan futbolcu için İngiliz ekibi 12 milyon euro istiyor. Bordo-mavililer ise bu transfer için 10 milyon euronun üzerine çıkamıyor. Sabah'ta yer alan habere göre Trabzonspor, Onuachu için yeniden kiralama formülünü devreye sokarak Nijeryalı bir sezon daha kadrosunda tutmayı hedefliyor.