Trabzonspor’un Konferans Ligi rakibi kim oldu? St. Gallen - Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta?

UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda Rapid Wien’e 2-0 mağlup olan bordo-mavililer, yoluna Konferans Ligi’nde devam edecek. Abdullah Avcı yönetimindeki Trabzonspor’un Konferans Ligi play-off rakibi belli oldu. Karadeniz ekibi Avrupa futbolunun üç numaralı organizasyonunda St. Gallen takımıyla eşleşti. Trabzonspor’un oynayacağı iki maçın programı belli oldu. Futbolseverler ise karşılaşmaların günü ve saatine odaklandı. Peki St. Gallen - Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta? İşte, mücadeleye ilişkin bilgiler…

Haber Merkezi - NTV Spor 16 Ağustos 2024 - 09:27

Avrupa Ligi’nde beklenen performansın uzağında kalan , 2. ön eleme turunda Ruzomberok takımını eleyerek adını 3. eleme turunu yazdırmıştı. Temsilcimiz üst turda Avusturya’nın Rapid Wien takımıyla eşleşirken her iki karşılaşmayı da kaybederek Avrupa Ligi’ne veda etti. Bordo-mavililerin Avrupa serüveni ’nde devam edecek. Trabzonspor’un play-off’taki rakibi ise Slask Wroclaw takımını eleyen St. Gallen oldu. Trabzonspor ilk maçını deplasmanda oynayacak. Peki St. Gallen - Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta? İşte, eşleşmenin detayları…

?

Trabzonspor, Konferans Ligi play-off’ta ilk maçını deplasmanda ikinci maçını ise Trabzon’da oynayacak.

St. Gallen bu sezon gösterdiği performansla dikkat çekerken Slask Wroclaw takımını toplamda 4-3 mağlup ederek Konferans Ligi’nde play-off’a kaldı.

St. Gallen - Trabzonspor arasında oynanacak ilk maç 22 Ağustos ve rövanş mücadelesi 29 Ağustos’ta oynanacak. Mücadelelerin saati ve yayıncı kuruluşu henüz belli olmadı.

“RAKİP BİZDEN ÜSTÜN OYNADI”

UEFA Avrupa Ligi’ne veda eden Trabzonspor’u çalıştıran Abdullah Avcı maçın ardından önemli değerlendirmelerde bulundu.

Avcı, "İlk yarısı itibariyle rakibin 2-3 pozisyonu var. Bizim bir duran toptan var. Oyun arada ama rakibin bizden oyun olarak yine üstünlüğü vardı ilk yarı için. Biz için söylüyorum. Kaptan Uğurcan Çakır bizi o bölümde ayakta tuttu." ifadelerini kullandı.

Avcı açıklamasının devamında " akip bizden üstün oynadı. Kaptan bizi oyunda tutmaya çalıştı. 1-0'dan sonra yakaladığımız iki fırsat var değerlendirebilsek başka duygu olabilecek. Üzgünüz, taraftarlarımızdan özür diliyoruz. Rakiplerimizi bu anlamda tebrik ediyoruz. Şimdi konferanstaki play-off var, önümüzdeki hafta ona en iyi şekilde hazırlanmayı planlıyoruz." dedi.