"Trabzonspor zor günlerden geçiyor"

Trabzonspor Kulübü Futbol Genel Direktörü Ünal Karaman, NTV Spor'a konuştu. Bordo-mavili takımın zor günlerden geçtiğini ifade eden Karaman, yeniden başarıya ulaşacak takımı kurmak için çalıştıklarını söyledi. Karaman transfer planlarıyla ilgili de bilgi verdi.

NTV Spor 11 Haziran 2013 - 16:10

Trabzonspor Futbol Genel Direktörü Ünal Karaman NTV Spor'dan Aykut Yıldırım'ın sorularını yanıtladı.

Trabzonspor'un büyük bir camia olduğunu söyleyen Ünal Karaman, "Trabzonspor büyük bir camia ve bunu sadece Türkiye değil Avrupa'da biliyor. Burası bir futbol şehri, sporun içerisinde olanlardan kopması mümkün değil. Herkesin olabildiğince içinde olduğu bir Trabzonspor mevcut. Trabzonspor zor bir dönemden geçiyor gözüküyor. Biz mevcut Trabzonspor'u bütün birimleriyle tanıma çabası içinde olacağız. Biz mazeret üretmeyeceğiz, işimizi yapacağız" dedi.

"YABANCI OYUNCU SAYISI SORUN"
Türkiye'de yabancı oyuncu sayısı herkesin kabul ettiği bir sorun" diyen Karaman, "İnsanlar konuşuyor, konuşma yerine insanların işi icraate dökmesi taraftarıyım. Konuşarak sadece problemi büyütüyoruz. Altyapı anlamında yatırım yapacağız dediğimiz zaman bunu flaş bir oyuncu transferine değişiyorlar. Var olan somut gerçeklerimizle yüzleşip sorunları çözmeye çalışacağız" diye konuştu.

Yabancı oyuncu transferiyle ilgili ise genel direktör, "Ufkumuz çok geniş ama hayalin insanları değiliz. Var olan takım kimliğinde başarıyı şehrimize getirebilecek bir kadromuz var. Oyuncularınızın hepsi bir değer ve onlardan alacağımız faydayı artırmaya çalışacağız. Şunu bilmek gerekir ki; artık Trabzonspor'da boşa harcanacak bir kuruş yok" ifadelerini kullandı.

Karaman, futbolcularına; Trabzonspor menfaatlerine uyacak bir teklif varsa kabul, olmazsa bu oyuncularla ligi götürme hesabı içerisinde olacaklarını söyledi.