Türk taraftarların son kurbanı Joselu: Arda Güler’e penaltıyı bırakmamıştı

Real Madrid’in Girona ile oynadığı karşılaşmada Arda Güler’in kazandırdığı penaltı sonrası Joselu topun başına geçmiş ve skoru yapamamıştı. Karşılaşma sonrası Türk futbolseverler, Joselu’yu hedef tahtasına oturttu. Penaltıyı Arda Güler’e bırakmadığı için sosyal medyadan binlerce tepki mesajı alan Joselu, daha önce Arda'ya pas vermediği için adeta linç edilen Nico Paz'ın kaderini yaşadı.

Haber Merkezi - NTV Spor 12 Şubat 2024 - 10:56
Haber Oluşturma: 12.02.2024 - 10:56 1.Güncelleme: 12.02.2024 - 11:02 2.Güncelleme: 12.02.2024 - 11:05

’nın 24. Haftasında , sahasında Girona’yı 4-0 mağlup etti. Karşılaşmanın 77. dakikasında oyuna giren , etkili oyunuyla dikkat çekerken takımına bir de penaltı kazandırdı. Ancak ’nun penaltıyı değerlendirememesi sonrası adeta kıyamet koptu.

ARDA GÜLER'E PENALTIYI BIRAKMADI, HEDEFE OTURDU

İspanyol basınından Relevo’da yer alan habere göre, Joselu’nun penaltıyı Arda Güler’e bırakmaması sonrası Türk futbolseverler adeta çıldırdı. İspanyol santrforun penaltıyı değerlendirememesi sonrası öfkesi pik yapan futbolseverler, Joselu’ya sosyal medyadan öfke dolu mesajlar gönderdi.

📈İSPANYA LİGİ PUAN DURUMU📈

NICO PAZ DA BENZER SENARYOYU YAŞAMIŞTI

Haberde, Arda Güler’in Real Madrid formasıyla Arandina karşısında ilk maçına çıktığı mücadelede ’ın müsait pozisyonda kendisine pas vermemesi sonrası genç futbolcuya gelen eleştiriler de hatırlatıldı. Nico Paz’a yapılan eleştiriler sonrası Arda Güler, Paz ile fotoğrafını paylaşarak “Herkes sakin olsun” demişti.