Twente - Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta? Twente - Fenerbahçe maçı şifresiz mi, hangi kanalda? (Muhtemel 11)

Jose Mourinho yönetimindeki Fenerbahçe, Avrupa’da 2’de 2 yapmak istiyor. UEFA Avrupa Ligi’nde ilk hafta Belçika’nın Union Saint - Gilloise takımını 2-1 mağlup etmeyi başaran sarı-lacivertliler, ligde ise Antalyaspor galibiyetiyle moral buldu. Derbinin ardından peş peşe 2 galibiyet alan Fenerbahçe’de gözler Twente karşılaşmasına çevrildi. Hollanda ekibi Avrupa Ligi’nde ilk maçında Manchester United ile berabere kalmıştı. Fenerbahçe’de kritik mücadele öncesinde Osayi -Samuel kart cezası sebebiyle Çağlar Söyüncü ise sakatlığı sebebiyle Twente karşısında sahada olamayacak. Peki Twente - Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, Twente - Fenerbahçe mücadelesinin canlı yayınlanacağı kanal…

Haber Merkezi - NTV Spor 03 Ekim 2024 - 03:50
Haber Oluşturma: 03.10.2024 - 03:50 1.Güncelleme: 02.10.2024 - 17:23 2.Güncelleme: 03.10.2024 - 00:41

Fenerbahçe iki takım arasında daha önce oynanan karşılaşmalarda rakibine üstünlük kurdu. Hollanda ekibiyle 5. kez karşı karşıya gelmeye hazırlanan sarı-lacivertliler, 4 karşılaşmada Twente’yi mağlup etmeyi başardı. Yeni sezonda hem Avrupa’da hem de ligde başarılı olmayı hedefleyen Fenerbahçe’de gözler Dzeko, Fred, Szymanski, En-Nesyri, Maximin gibi yıldızlara çevrildi. Jose Mourinho’nun özellikle hücum hattında hangi isimlerle sahaya çıkacağı tartışma konusu oldu. Twente - Fenerbahçe mücadelesini İngiliz hakem Chris Kavanagh yönetecek. Fenerbahçe’nin yanı sıra diğer temsilcilerimiz Galatasaray ve Beşiktaş’ta Avrupa’da üç puan için sahaya çıkacak. Peki Twente - Fenerbahçe maçı hangi kanalda, şifresiz mi? İşte, Fenerbahçe’nin maçının başlayacağı saat…

?

UEFA Avrupa Ligi’nde 2. hafta karşılaşmasında temsilcimiz Fenerbahçe, Twente deplasmanına konuk oluyor.

Jose Mourinho’nun öğrencileri, Hollanda deplasmanından kazanarak dönmenin hesaplarını yapıyor.

Grolsch Veste Stadyumu’nda oynanacak mücadele 3 Ekim Perşembe günü saat 22.00’da başlayacak.

, ŞİFRESİZ Mİ?

Avrupa kupalarında aynı gün üç temsilcimiz sahaya çıkacak. Fenerbahçe, Beşiktaş ve Galatasaray’ın maçlarının yayınlanacağı kanallar belli oldu.

Türk takımlarının Avrupa macerası TRT ekranlarından canlı olarak yayınlanıyor. Twente ve Fenerbahçe arasındaki Avrupa Ligi mücadelesi TRT Spor’dan izleyiciyle buluşacak.

MUHTEMEL 11

Fenerbahçe: Livakoviç; Mert, Becao, Djiku, Oosterwolde; Fred, Amrabat; İrfan Can, Szymanski, Tadic; En Nesyri

SARI-LACİVERTLİLER TEK MAĞLUBİYET ALDI

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig’de bu sezon tek mağlubiyetini ezeli rakibi Galatasaray karşısında aldı.

Yeni sezonda ligde 7 karşılaşmaya çıkan sarı-lacivertliler, 5 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet yaşadı.

Jose Mourinho’nun öğrencileri rakip fileleri 16 kez sarsarken kalesinde ise 5 gol gördü.

FENERBAHÇE’DE TWENTE KARŞISINDA İKİ EKSİK

Sarı-lacivertlilerde Union Saint-Gilloise karşısında kırmızı kart görerek cezalı duruma düşen Bright Osayi-Samuel ile sakatlığı bulunan Çağlar Söyüncü müsabakada forma giyemeyecek.

DÜDÜK ÇALACAK HAKEM BELLİ OLDU

Twente ve Fenerbahçe arasında oynanacak mücadeleyi İngiliz hakem Chris Kavanagh yönetirken yardımcılıklarını ise aynı ülkeden Lee Betts ile Hames Mainwaring üstlenecek. Müsabakanın dördüncü hakemi Sam Barrott olacak.

TWENTE İLE 5. RANDEVU

İki takımın daha önce oynadığı 4 eşleşmede sarı-lacivertlilerin üstünlüğü bulunuyor.

Rakibiyle ilk olarak 2009-10 sezonunda da UEFA Avrupa Ligi'nde grup aşamasında karşı karşıya gelen Fenerbahçe, evinde 2-1 mağlup olduğu rakibini deplasmanda 1-0 ile geçmişti.

İki ekip geçtiğimiz sezon ise UEFA Avrupa Konferans Ligi play-off turunda karşı karşıya gelmişti. Fenerbahçe, rakibini evinde 5-1, deplasmanda ise 1-0 ile mağlup etmeyi başarmıştı.