UEFA Avrupa Ligi ve Konferans Ligi kura çekimi ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Gözler muhtemel rakiplerde

Avrupa kupalarında kura heyecanı başlıyor. Şampiyonlar Ligi, UEFA Avrupa Ligi ve Konferans Ligi’nde kura çekimi yapılacak. Avrupa futbolunun iki numaralı organizasyonu olan Avrupa Ligi’nde 2. ön eleme maçları 25 Temmuz’da başlayacak. Temsilcimiz Trabzonspor, Ruzomberok'la karşı karşıya gelecek. Beşiktaş ise Avrupa Ligi’ne play-off aşamasından katılacak. Başakşehir ise 2. ön eleme turunda La Fiorita ile oynayacak. Futbolseverler ise kura çekiminin saatini ve canlı yayınlanacağı kanalı araştırıyor. Peki UEFA Avrupa Ligi ve Konferans Ligi kura çekimi ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, kura çekimine ilişkin detaylar…

Haber Merkezi - NTV Spor 22 Temmuz 2024 - 12:51

İsviçre’nin Nyon kentinde yapılacak kura programının detayları belli oldu. Şampiyonlar Ligi, UEFA Avrupa Ligi ve Konferans Ligi’nde 3. ön eleme turu kuraları çekiliyor. Kura çekimi ilk olarak saat 13.00’da Şampiyonlar Ligi ile başlayacak. tutkunları ise Avrupa Ligi ve Konferans ligi kura çekimine ilişkin bilgi sahibi olmak istiyor. Temsilcimiz Trabzonspor, Ruzemberok eşleşmesini geçmesi durumunda 3. turdaki muhtemel rakibi kura çekimi ile belli olacak. Konferans Ligi’nde mücadele eden Başakşehir’inde üçüncü turdaki muhtemel rakibi netlik kazanacak. Peki UEFA Avrupa Ligi ve Konferans Ligi kura çekimi ne zaman, ve ? İşte, kura çekimine ilişkin detaylar…

UEFA AVRUPA LİGİ VE ?

UEFA Avrupa Ligi’nde ve Konferans Ligi’nde mücadele eden Trabzonspor ve Başakşehir’in muhtemel rakipleri bugün gerçekleştirilecek kura çekimi ile belli olacak.

İsviçre’nin Nyon şehrinde yapılacak Avrupa Ligi kura çekimi saat 14.00’da başlarken Konferans Ligi kura çekimi ise 15.00’te yapılacak.

Avrupa Ligi ve Konferans Ligi kura çekimi UEFA’nın resmi internet sitesinden canlı olarak yayınlanacak.

TRABZONSPOR VE BAŞAKŞEHİR MAÇ PROGRAMI

UEFA Avrupa Ligi'nde yer alan Trabzonspor ise ilk maçta perşembe günü Ruzomberok'la karşı karşıya gelecek. Bordo-mavili takım rövanş maçında 1 Ağustos'ta rakibini konuk edecek.

Avrupa Konferans Ligi'nde mücadele eden Başakşehir ise 2. ön eleme turunun ilk maçında perşembe günü La Fiorita'yı konuk edecek. Eşleşmenin rövanş karşılaşması 1 Ağustos'ta oynanacak.