UEFA Süper Kupa 2024 | Real Madrid - Atalanta maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

UEFA Süper Kupa finali için geri sayım başladı. Tarihinde ilk kez Avrupa kupası kazanan Atalanta ve Şampiyonlar Ligi’ni müzesine götüren Real Madrid UEFA Süper Kupa maçında kozlarını paylaşacak. Avrupa Futbol Şampiyonası’nda ve hazırlık maçlarında gösterdiği performansla dikkat çeken Arda Güler’in maçta şans bulup bulamayacağı futbolseverler tarafından araştırılıyor. Real Madrid yeni sezonda Endrick ve Mbappe gibi önemli transferler yaptı. Peki Real Madrid - Atalanta UEFA Süper Kupa maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Haber Merkezi - NTV Spor 08 Ağustos 2024 - 14:29

Eflatun-beyazlılar, Şampiyonlar Ligi, La Liga şampiyonluğu yaşarken Süper Kupa’yı müzesine götürmek istiyor. Devler Ligi kazananı ve Avrupa Ligi’ni müzesine götüren takım her yıl Süper kupa mücadelesinde karşı karşıya geliyor. Süper Kupa’nın adı Real Madrid - Atalanta olurken gözler maç gününe ve saatine çevrildi. Gian Piero Gasperini yönetimindeki Atalanta yeni sezonda Charles De Ketelaere, Ben Godfrey ve İbrahim Slemana gibi oyuncuları kadrosuna kattı. Peki UEFA Süper Kupa finali ne zaman, saat kaçta? İşte, mücadeleye ilişkin bilgiler…

MAÇI NE ZAMAN?

UEFA Süper Kupa mücadelesine Varşova Ulusal Stadyumu ev sahipliği yapacak. Avrupa Ligi’ni kazanan Atalanta ve Şampiyonlar Ligi’ni kazanan Real Madrid kozlarını paylaşacak.

Real Madrid - Atalanta mücadelesi 14 Ağustos Çarşamba günü saat saat 22.00’da başlayacak. Mücadelenin ekranlara geleceği kanal ise henüz belli olmadı.

REAL MADRİD’DE GÖZLER ARDA GÜLER’DE

Avrupa Şampiyonası ve hazırlık maçlarında gösterdiği performansla dikkat çeken Arda Güler’in yeni sezonda daha fazla şans bulması bekleniyor.

Arda Güler, yeni sezon öncesinde Real Madrid’in oynadığı Milan ve Barcelona gibi hazırlık maçlarında süre bulmuştu.

Genç oyuncu eflatun-beyazlıların son olarak oynadığı Chelsea maçında oynamadı. Ancelotti’nin Arda Güler’e Süper Kupa maçında ikinci yarı şans vermesi bekleniyor