Valencia - Barcelona maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? (La Liga 1. hafta)

Geçtiğimiz sezon şampiyonluğu Real Madrid’e kaptıran Barcelona, yeni sezonda şampiyonluk hedefiyle yola çıkıyor. İspanyol ekibi yeni sezonda Dani Olmo’yu transfer ederken kadrosunda Gavi, Pedri, Ansu Fati, Lewandowski, Lamine Yamal gibi önemli oyuncular bulunuyor. Barcelona, Hansi Flick yönetiminde sezonun ilk maçında Valencia karşısında üç puan hedefliyor. Peki Valencia - Barcelona maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, mücadeleye ilişkin son bilgiler…

Haber Merkezi - NTV Spor 16 Ağustos 2024 - 11:51

La Liga’da heyecanı bu hafta oynanacak maçlarla başlıyor. Yeni sezonda Real Madrid, Barcelona, Atletico Madrid gibi takımlar şampiyonluk mücadelesi verecek. Geçtiğimiz sezon ezeli rakibi Real Madrid’in 10 puan gerisinde kalarak ikinci olan Barcelona’da Xavi ile yollar ayrıldı ve Alman çalıştırıcı Hansi Flick takımın başına getirildi. Ruben Baraja yönetimindeki Valencia ise geçtiğimiz sezon beklentilerden uzak kalarak sezonu 9. sırada tamamladı. Peki Valencia - Barcelona maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, karşılaşmanın detayları…

?

’da yeni sezon heyecanı başlıyor. Ligin ilk haftasında Valencia, Barcelona’yı ağırlayacak.

Estadio de Mestalla'da oynanacak maç, 17 Ağustos Cumartesi günü saat 22.30’da başlayacak. Mücadele S Sport ve S Sport Plus ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

BARCELONA’DA 4 EKSİK

Valencia mücadelesi öncesinde Barcelona’da Ronald Araujo, Gavi, Ansu Fati ve Frenkie de Jong’un sakatlıkları bulunuyor.

HEDEF ŞAMPİYONLUK

Real Madrid yeni sezonda Endrick, Mbappe gibi yıldız oyuncuları kadrosuna katarken Barcelona'nın Dani Olmo transferi dikkat çekti.

Barcelona yeni sezonda özellikle Lamine Yamal, Lewandowski, Pedri, Gavi, Rapinha gibi yıldızlarla etkili olmaya çalışacak.

Katalan ekibi hem ligde hem de Şampiyonlar Ligi’nde sezonu kupayla tamamlamayı hedefliyor.