Victor Nelsson için 25 milyon Euro: Yine devredeler

Galatasaray'da transferin gözde isimlerinden Victor Nelsson'un talipleri artıyor. Sezon başında Sevilla'ya transferi gerçekleşmeyen Victor Nelsson için Galatasaray'ın beklentisi en az 25 milyon Euro.

Tuna Tunca - NTV Spor 07 Mayıs 2023 - 13:50

'ın başarılı futbolcularından için yaz dönemi hareketli geçecek gibi. 2022-23 sezonunda 'nın ciddi şekilde ilgilendiği Victor Nelsson için birçok kulüp sırada bekliyor. Galatasaray'ın oyuncu için istediği bonservis bedeli de belli oldu.

VICTOR NELSSON İÇİN SEVILLA YİNE DEVREDE

Fanatik'in haberine göre Victor Nelsson için Sevilla sezon sonunda bir kez daha Galatasaray'ın kapısını çalacak. Sevilla'nın yanı sıra Real Betis de oyuncunun peşinde. Sevilla'nın bu kez çok daha ciddi bir teklifle Galatasaray'ın kapısını çalacağı belirtiliyor. Hatırlanacağı üzere İspanyol ekibi, Galatasaray'dan sezon başında Marcao'yu kadrosuna katmıştı.

🟡GALATASARAY HABERLERİ🔴


GALATASARAY'IN BEKLENTİSİ 25 MİLYON EURO

Galatasaray'ın Victor Nelsson için beklediği bonservis bedeli ise 25 milyon Euro. Sarı-Kırmızılıların bu rakamın altındaki teklifleri değerlendirmeye almayacağı iddia ediliyor.

Galatasaray sezon içinde Victor Nelsson'un maaşına zam yapmış, oyuncunun 900 bin Euro'luk ücreti 1.3 milyon Euro'ya çıkarılmıştı. Nelsson için yapılan bu zam sadece 1 sezon için geçerli.