Young Boys - Aston Villa Şampiyonlar Ligi maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde İsviçre ekibi Young Boys ilk maçında İngiliz ekibi Aston Villa’yı konuk ediyor. Aston Villa, geçtiğimiz sezon Premier Lig’de gösterdiği başarılı performansla dikkat çekerken Avrupa kupalarında başarı hedefliyor. Galatasaray’ı eleyerek Devler Ligi’ne adım atan Young Boys ise taraftarının da avantajıyla ilk karşılaşmadan üç puanla dönmek istiyor. Peki Young Boys - Aston Villa maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, mücadeleye ilişkin bilgiler…

Haber Merkezi - NTV Spor 17 Eylül 2024 - 12:27

Avrupa kupalarında heyecanı yaşanıyor. Young Boys ve Aston Villa arasında oynanacak karşılaşmayı Bulgaristan Federasyonundan Georgi Kabakov yönetecek. Aston Villa ligde oynadığı 4 karşılaşmada 3 galibiyet ve 1 mağlubiyet alarak 9 puan topladı. Yeni sezonda kaldığı yerden devam eden İngiliz kulübü Young Boys deplasmanına odaklandı. Unai Emery yönetimindeki Aston Villa’da Jhon Duran, Ollie Watkins, Lucas Digne gibi önemli oyuncular bulunuyor. Peki Young Boys - Aston Villa maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

?

Şampiyonlar Ligi’nde heyecan Young Boys - Aston Villa mücadelesiyle devam ediyor.

Wankdorf Stadyumu’nda oynanacak mücadelede Georgi Kabakov düdük çalarken yardımcılıklarını ise Martin Margaritov ve Dİyan Valkov üstlenecek.

Young Boys - Aston Villa mücadelesi 17 Eylül Salı günü saat 19.45’te başlarken mücadele TRT 1 ekranlarından şifresiz yayınlanacak.

ŞAMPİYONLAR LİGİ GÜNÜN MAÇ PROGRAMI

19.45 Juventus (İtalya)-PSV (Hollanda) Tabii Spor

19.45 Young Boys (İsviçre)-Aston Villa (İngiltere) TRT 1

22.00 Bayern Münih (Almanya)-Dinamo Zagreb (Hırvatistan) TRT 1

22.00 Milan (İtalya)-Liverpool (İngiltere) Tabii Spor 1

22.00 Real Madrid (İspanya)-Stuttgart (Almanya) Tabii Spor

22.00 Sporting Lizbon (Portekiz)-Lille (Fransa) Tabii Spor 1