Zirveyi Werder belirledi

Şampiyonlar Ligi A Grubu'nda Cüneyt Çakır'ın yönettiği maçta Werder Bremen, Inter'i 3-0 yendi.

NTV Spor 07 Aralık 2010 - 23:51

Şampiyonlar Ligi A Grubu'nda Tottenham Hotspur ile liderlik mücadelesi veren Inter, deplasmanda Werder Bremen'e konuk oldu. FIFA Kokartlı hakemimiz Cüneyt Çakır'ın yönettiği maçta Werder Bremen rakibini 3-0 gibi net bir sonuçla mağlup etmeyi başardı.

Werder Bremen'in gollerini 39. dakikada Prödl, 49. dakikada Arnautovic ve 88. dakikada Pizarro kaydetti.

Inter bu sonuçla 10 puanda kaldı ve Tottenham'ın Twente ile berabere kalması sonucunda grupta ikinci sırada yer aldı. Werder Bremen 5 puanla ise grubu son sırada tamamladı.

Karşılaşmada Çakır'ın yardımcılılıklarını Bahattin Duran ve Tarık Ongun yaparken, Süleyman Abay 4. hakem olarak görev yaptı. FIFA kokartlı hakemler Tolga Özkalfa ve Hüseyin Göçek de ek yardımcı hakem olarak bu maçta görev aldı.

Çakır, bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde 3 Kasım'da F Grubu'nda Chelsea-Spartak Moskova ve 29 Eylül'de D Grubu'nda Rubin Kazan-Barcelona maçlarını yönetmişti.

MÜTHİŞ MAÇTA GÜLEN YOK

Şampiyonlar Ligi A Grubu'ndaki diğer maçta Twente sahasında Tottenham ile 3-3 berabere kaldı.

İngiliz temsilcisinin gollerini 12. dakikada Wisgerhof kendi kalesine, 47 ve 59. dakikada Defoe kaydederken, Twente'nin gollerini 21. dakikada Landzaat, 55. dakikada Rosales ve 64. dakikada Chadli kaydetti.

Tottenham aldığı bu beraberlikle puanını 11'e çıkardı ve grubu lider bitirdi. Hollanda temsilcisi Twente ise grupta topladığı 6 puanla 3. oldu ve Avrupa Ligi'ne katılma hakkı kazandı.