ZTK çeyrek final maçları tarihi: Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final maçları ne zaman oynanacak? İşte, takvim

Ziraat Türkiye Kupası’nda çeyrek finale yükselen takımların belli olmasıyla beraber maç tarihleri merak ediliyor. Kupada bir önceki turda olduğu gibi çeyrek final karşılaşmaları tek maç üzerinden oynanacak. Rakibini mağlup eden takım yarı finale adını yazdıracak. Çeyrek final kura çekimi 12 Şubat Pazartesi günü gerçekleştirilecek. ZTK’da Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Başakşehir seri başı takımlar olduğundan birbirleriyle eşleşmeyecek. Peki ZTK çeyrek final maçları ne zaman, hangi gün oynanacak? İşte, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final tarihleri…

Haber Merkezi - NTV Spor 11 Şubat 2024 - 17:26
Haber Oluşturma: 11.02.2024 - 17:26 1.Güncelleme: 11.02.2024 - 15:28 2.Güncelleme: 11.02.2024 - 17:26

ZTK’da heyecan çeyrek final mücadeleleriyle devam edecek. çeyrek final ve yarı final kura çekimi aynı gün tamamlanacak. Özellikle Avrupa Kupaları maçlarının başlamasına kısa bir zaman kala Fenerbahçe ve Galatasaray taraftarlarI, ZTK çeyrek final karşılaşmalarının hangi tarihte oynanacağını merak ediyor. ZTK kura çekimi Riva’da bulunan Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri Orhan Saka Konferans Salonunda gerçekleştirilecek. Peki ZTK çeyrek final maçları ne zaman?  İşte, çeyrek final maçlarına ilişkin detaylar..

ZTK ÇEYREK FİNAL MAÇLARI NE ZAMAN?

Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu maçları 6,7,8 Şubat tarihlerinde tamamlandı.

Kura çekiminin ardından çeyrek finalde kozlarını paylaşacak takımlar belli oldu. Yapılan açıklamaya göre ZTK çeyrek final karşılaşmaları 27,28 ve 29 Şubat tarihlerinde oynanacak.

Karşılaşmaların detaylı gün ve saatleri kura çekimi tamamlandıktan sonra belli olacak.

ZTK SON 16 TUR MAÇ SONUÇLARI

Fatih Karagümrük 2-1 Samsunspor
Ankaragücü 5-1 24 Erzincanspor
Galatasaray 4-2 Bandırmaspor
Sivasspor 0-1 Konyaspor
Başakşehir 3-2 Hatayspor (penaltılar)
Gaziantep FK 0-2 Fenerbahçe
Gençlerbirliği 1-2 Trabzonspor
Antalyaspor 1- 2 Beşiktaş

ZTK NE ZAMAN?

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final ve yarı final kura çekimi birlikte yapılacak. Kura çekiminin tamamlanmasıyla birlikte Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş, RAMS Başakşehir, Trabzonspor, VavaCars Fatih Karagümrük, TÜMOSAN Konyaspor ve MKE Ankaragücü’nün rakipleri belli olacak.