Milli voleybolcular, Hollanda zaferini değerlendirdi: "Kalan maçların hiçbiri kolay olmayacak"

Hollanda'ya karşı geriden gelerek zafere ulaşan ve Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'na galibiyetle başlayan A Milli Kadın Voleybol Takımı'nda Cansu Özbay ve Meliha Diken açıklamalarda bulundu.

Haber Merkezi - NTV Spor 29 Temmuz 2024 - 14:56
Haber Oluşturma: 29.07.2024 - 14:56 1.Güncelleme: 29.07.2024 - 14:57

  Oyunları C Grubu ilk maçında Hollanda'yı 3-2 yenen A Milli Kadın Voleybol Takımı'nda tecrübeli oyuncu , önemli bir galibiyete imza attıklarını söyledi.

CANSUZ ÖZBAY: "KALAN MAÇLARIN HİÇBİRİ KOLAY OLMAYACAK"

Karşılaşmanın ardından AA muhabirine açıklamada bulunan Cansu Özbay, galibiyetten dolayı mutlu olduklarını anlatarak, "İnanılmaz bir geri dönüş yaptık. Aslında normalde olan ruhumuzu sonunda sahaya yansıttık. Yolumuz çok uzun. Bugün takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum, çünkü her sayı için inanılmaz savaştılar. Kalan maçların hiçbiri kolay olmayacak. Bugünkü ruhumuzla oynarsak çok güzel şeyler başarabiliriz." diye konuştu.

MELİHA DİKEN: "GALİBİYETLE AYRILMAK ÇOK ÖNEMLİYDİ"

Milli oyunculardan Meliha Diken de iyi bir performansla 2-0'dan maçı çevirdiklerine dikkati çekerek, "Hollanda'yı tebrik ederim, gerçekten çok iyi mücadele ettiler. Galip gelen taraf biz olduğumuz için çok mutluyuz. İlk maçlar zordur ama galibiyetle ayrılmak çok önemliydi. İkinci maçta Dominik Cumhuriyeti'yle karşılaşacağız. O maça da iyi hazırlanacağımızı düşünüyorum." ifadelerini kullandı.