Türkiye - İtalya voleybol yarı final maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Filenin Sultanları yarı final maç programı

Filenin Sultanları'nın olimpiyatlarda yarı finaldeki rakibi İtalya oldu. Paris Yaz Olimpiyatları’nda Filenin Sultanları tarihi bir başarıya imza attı. Daniele Santarelli yönetimindeki Ay-yıldızlılar, Çin karşısında parkeden 3-2 galibiyetle ayrılarak adını yarı finale yazdırdı. A Milli Takım yarı finaldeki rakibini beklemeye başlarken gözler maç programına çevrildi. Filenin Sultanları, C Grubu’nda Dominik Cumhuriyeti ve Hollanda karşılaşmalarını kazanarak adını çeyrek finale yazdırmıştı. Olimpiyatlarda yarı finale yükselen diğer takımlar, Brezilya ve ABD oldu. Peki Filenin Sultanları olimpiyat yarı final maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, mücadeleye ilişkin bilgiler…

Haber Merkezi - NTV Spor 06 Ağustos 2024 - 00:34
Haber Oluşturma: 06.08.2024 - 00:34 1.Güncelleme: 06.08.2024 - 23:35 2.Güncelleme: 06.08.2024 - 23:37

Olimpiyatlarda voleybol heyecanı yaşanmaya devam ediyor. A Milli Kadın Voleybol Takımı, çeyrek finalde organizasyonun güçlü takımlarından Çin’i mağlup ederek olimpiyatlarda ilk defa yarı finale yükseldi. Milliler, yarı final mücadelesini kazanması durumunda adını finale taşıyacak. Ebrar Karakurt, Melissa Vargas, Eda Erdem gibi oyuncuların performansı dikkat çekerken gözler yarı final karşılaşmasına çevrildi. Dominik Cumhuriyeti karşısında kazanan Brezilya ve Polonya’yı mağlup eden ABD yarı finalde eşleşti. yarı finalde İtalya ile eşleşti. Peki Filenin Sultanları Paris Olimpiyatları , saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, yarı final maçına ilişkin ayrıntılar…

TÜRKİYE - İTALYA VOLEYBOL MAÇI NE ZAMAN? 

’nda Çin’i devirerek yarı finale yükselen Filenin Sultanları’nın rakibi İtalya oldu.

Filenin Sultanları yarı finalde kaybetmesi durumunda üçüncülük maçına çıkacak. Kazanması durumunda ise adını finale yazdıracak.

Karşılaşma 8 Ağustos Perşembe saat 21.00'de başlarken  TRT Spor ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

OLİMPİYATLARDA HANGİ TAKIMLAR YARI FİNALE YÜKSELDİ?

Paris Olimpiyatları’nda 8 takım çeyrek finallerde mücadele etti. Brezilya, Dominik Cumhuriyeti, ABD, Polonya, Çin, Türkiye, İtalya ve Sırbistan çeyrek finalde yer alan 8 takım oldu.

Dominik Cumhuriyeti karşısında parkeden 3-0 galibiyetle ayrılan Brezilya ve Polonya’yı 3-0 geçen ABD yarı finale yükseldi.

Filenin Sultanları’nın yarı finaldeki rakibi Sırbistan'ı mağlup eden İtalya oldu.

FİLENİN SULTANLARI’NDA HEDEF FİNAL

şampiyonu olmak isteyen Filenin Sultanları, Paris Olimpiyatları’nda 4 karşılaşma oynadı.

C Grubu’nda yer alan A Milli Kadın Voleybol Takımı ilk maçta Hollanda karşısında 2-0’dan dönüş yaparak karşılaşmayı 3-2 kazandı.

Olimpiyatlardaki ikinci maçında Dominik Cumhuriyeti’ni 3-1 geçmeyi başaran Ay-yıldızlılar grupta son maçında ise İtalya’ya 3-0 mağlup oldu.

Çeyrek finali garantileyen Daniele Santarelli’nin öğrencileri Çin’i mağlup ederek adını yarı finale yazdırdı.