Cristiano Ronaldo beklediği telefon gelmeyince Al Nassr'a imza atmış

Cristiano Ronaldo yaklaşık 40 gündür Al Nassr ile görüşme halindeydi. Ancak İspanyol basınına göre yıldız futbolcu bir kulüpten haber beklemiş fakat gelmeyince Suudi ekibine imza atmış.

NTV Spor 01 Ocak 2023 - 22:07

Futbol dünyası Suudi Arabistan ekibi 'a transfer olan Cristiano Ronaldo'yu konuşurken İspanyol basınında ilginç bir haber gündeme geldi.

2022 Dünya Kupası esnasında Manchester United ile bağları koparan Ronaldo, turnuvayı kulüpsüz olarak tamamladı. Ancak Al Nassr ilk andan itibaren Ronaldo transferiyle ilgilendi.

Yaklaşık 40 gün süren temasların ardından Ronaldo yıllık 200 milyon dolar kazanacağı bir sözleşme imzaladı ve 2.5 yıllığına Al Nassr'a imza attı.

Ronaldo hangi kulüpten haber bekledi?

Marca gazetesinin haberine göre Portekizli yıldız anlaşma tamamlanana kadar Real Madrid'den telefon bekledi. Ancak İspanyol devinin Ronaldo'yla ilgilenmemesi nedeniyle bu hamle gerçekleşmedi. Real Madrid'den sinyal alamayan Ronaldo, önündeki tek teklifi değerlendirdi ve Suudi Arabistan ekibine katıldı.

Ronaldo, 2022 Dünya Kupası'nın ardından kulüpten izin alarak Real Madrid'in tesislerinde antrenman yapmıştı. Ronaldo'nun oğlu Cristiano Ronaldo Jr da babasının Manchester United'dan ayrılmasından sonra Real Madrid altyapısına transfer olmuştu.