Almanya - Polonya kadın voleybol maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? (Milletler Ligi)

Kadınlar Milletler Ligi’nde namağlup yoluna devam eden Polonya, Almanya ile karşılaşıyor. Almanya geride kalan 6 karşılaşmada sadece tek galibiyet alabildi. Polonya, rakipleriyle oynadığı karşılaşmalarda tek sette mağlup olurken 18’inde rakiplerine üstünlük kurdu. Almanya - Polonya karşılaşmasının ekranlara geleceği kanal belli oldu. Almanya, Polonya karşısında kazanarak ilk 8 hedefini sürdürmek istiyor. Peki Almanya - Polonya kadın voleybol maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Haber Merkezi - NTV Spor 31 Mayıs 2024 - 15:06

Milletler Lig’inde ikinci hafta ABD’de düzenleniyor. Polonya 6’da 6 yaparak yoluna devam ederken gözler Almanya maçına çevrildi. Almanya, Kanada, Türkiye, Hollanda, Japonya ve İtalya karşılaşmalarından mağlubiyetle ayrıldı. Polonya ise Güney Kore, Sırbistan, Japonya, Hollanda ve Fransa karşılaşmalarında galip geldi. Brezilya ile birlikte liderlik mücadelesi veren Polonya, Almanya karşısında hata yapmak istemiyor. İşte, mücadelenin ekranlara geleceği kanal ve başlangıç saati…

ALMANYA - POLONYA MAÇI NE ZAMAN?

FIVB Kadınlar ’nde heyecan Almanya - Polonya karşılaşmasıyla devam ediyor.

Milletler Ligi’nde zirvenin sahibi Polonya, Almanya karşısında kazanarak liderliğini sürdürmeyi hedefliyor. Almanya ise Polonya maçıyla birlikte çıkış yakalamak istiyor.

Almanya - Polonya karşılaşması 31 Mayıs cuma günü saat 20.55’te başlayacak. Karşılaşma TRT Spor Yıldız ekranlarından canlı yayınlanacak.

MİLLETLER LİGİ GÜNCEL PUAN DURUMU

1-Polonya - 18 puan
2-Brezilya - 17 puan
3-İtalya 15 puan
4-Türkiye 13 puan
5-Çin - 12 puan
6-Japonya - 12 puan
7-Kanada 12 puan
8-ABD - 9 puan
9-Hollanda - 6 puan
10-Dominik Cumhuriyeti - 6 puan
11-Tayland - 5 puan
12-Güney Kore - 4 puan
13-Fransa- 4 puan
14-Sırbistan - 3 puan
15- Almanya - 3 puan
16- Bulgaristan 2 puan