Dominik Cumhuriyeti - İtalya maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? (Kadınlar Milletler Ligi)

Kadınlar Milletler Ligi’nde heyecan Dominik Cumhuriyeti - İtalya mücadelesiyle devam ediyor. İtalya geride kalan 5 maçta 4 galibiyet ve 1 mağlubiyet alarak 4. sırada bulunuyor. Dominik Cumhuriyeti ise oynadığı 5 karşılaşmada 2 galibiyet alabildi. İtalya, Dominik Cumhuriyeti karşısında parkeden galibiyetle ayrılarak ilk 8 için önemli bir adım atmayı hedefliyor. Dominik Cumhuriyeti - İtalya mücadelesinin ekranlara geleceği kanal ve başlangıç saati belli oldu. Peki Dominik Cumhuriyeti - İtalya maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, mücadelenin detayları…

Haber Merkezi - NTV Spor 29 Mayıs 2024 - 16:57

Kadınlar Milletler Ligi’ni ilk 8 sırada tamamlayan takımlar finallerde mücadele etmeye hak kazanacak. İtalya geride kalan maçlarda Fransa, Türkiye, Bulgaristan ve Almanya karşısında galip geldi. İtalya tek mağlubiyetini lider Polonya karşısında aldı. Dominik Cumhuriyet ise beklenen performansın uzağında kaldı. Güney Kore ve Sırbistan karşısında kazanan Dominik Cumhuriyeti, Tayland, ABD ve Kanada karşısında mağlubiyet aldı. Dominik Cumhuriyeti, İtalya karşısında kazanarak çıkış yakalamayı hedefliyor. Peki Dominik Cumhuriyeti - İtalya maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

DOMİNİK CUMHURİYETİ - İTALYA MAÇI NE ZAMAN?

Milletler Ligi’nde Dominik Cumhuriyeti ve İtalya karşı karşıya geliyor. Mücadele 30 Mayıs Perşembe günü saat 07.25’te başlayacak. Karşılaşma TRT Spor Yıldız ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

KADINLAR MİLLETLER LİGİ PUAN DURUMU

Polonya - 15 puan
Brezilya - 14 puan
Çin - 12 puan
İtalya - 12 puan
Japonya - 9 puan
ABD - 9 puan
Kanada - 9 puan
Türkiye - 7 puan
Hollanda - 6 puan
Dominik Cumhuriyeti - 6 puan
Almanya 3 puan
Fransa 3 puan
Güney Kore - 3 puan
Sırbistan - 3 puan
Tayland - 3 puan
Bulgaristan - 0 puan