"Kupayı İstanbul'da kaldırmak istiyoruz"

CEV Kupası Finali ilk maçında Polonya'nın Fakro Muszyna takımı ile karşılaşacak Sarı Melekler, bu kritik maç öncesi NTV Spor'un sorularını yanıtladı. Seda Tokatlıoğlu, ilk maçı kazanıp, kupayı taraftarlarının önünde kaldırmak istediklerini söyledi.

NTV Spor 27 Şubat 2013 - 12:39

Fenerbahçe Kadın Voleybol Takımı, CEV Kupası'nı müzesine getirmek adına son iki maçına çıkıyor.

Sarı-Melekler kupanın bir ucundan tutmak için CEV Kupası finalinde bu akşam Polonya'nın Bank BPS Fakro Muszyna takımına karşı ilk maçını deplasmanda oynayacak.

Fenerbahçe, kupa kaldırmayı hedeflediği son maçını ise 2 Mart 2013 Cumartesi günü, İstanbul'da, Burhan Felek Spor Salonu'nda oynayacak.

Kupaya uzanmak için önünde 2 maç bulunan Sarı Melekler'in başarılı oyuncuları Nihan Güneyligil ve Seda Tokatlıoğlu, NTV Spor'un sorularını yanıtladı.

"KUPAYI TARAFTARIMIZIN ÖNÜNDE KALDIRMAK İSTİYORUZ"
Polonya'daki ilk maçı kazanarak, kupayı taraftarlarının önünde kaldırmak istediklerini belirten Seda Tokatlıoğlu, "Bütün hazırlıklarımızı bitirdik. Tam anlamıyla konsantre olmuş durumdayız. Bu kupayı kazanmayı takım olarak çok istiyoruz. Deplasmandaki ilk maçta da bunu gösterip, kendi sahamıza avantajlı bir şekilde dönmek istiyoruz. Kupayı taraftarımızın önünde kaldırmak istediğimiz için, ilk maçtan galibiyetle ayrılmamız gerekiyor. Varımızı yoğumuzu sahaya koyacağız" dedi.

"ALAMADIĞIMIZ TEK KUPAYI DA KALDIRMAK İSTİYORUZ"
Fenerbahçe Voleybol Takımı'nın bir diğer ismi Nihan Güneyligil ise müzelerindeki tek eksik kupayı da kazanmak istediklerini ifade ederek, "Öncelikle burada kendi gücümüzü gösterip, galibiyet alarak onları sahamızda ağırlamak istiyoruz. İlk maçın galibi olarak İstanbul'da sahaya çıkmayı hedefliyoruz. Bu kupa, bizim eksiğimiz olan tek kupa. Bu nedenle gerçekten kazanmayı çok istiyoruz. Bunu da tamamlarsak, önemli bir iş başarmış olacağız" şeklinde konuştu.