Vakıfbank - Eczacıbaşı Dynavit maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? (Yarı final)

Kadınlar Kupa Voley’de final oynamak isteyen Vakıfbank ve Eczacıbaşı Dynavit karşı karşıya geliyor. Ankara’da düzenlenecek organizasyonun detayları belli oldu. CEV Şampiyonlar Ligi’ne yarı finalde veda eden Eczacıbaşı Dynavit, rakibini mağlup ederek finale yükselmeyi hedefliyor. Vakıfbank Voleybol takımı ise 13 Türkiye Ligi şampiyonluğuna bir yenisini daha eklemeyi planlıyor. Peki Vakıfbank - Eczacıbaşı Dynavit maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Haber Merkezi - NTV Spor 23 Mart 2024 - 11:51

Ankara’da heyecanı başlıyor. Yarı final ilk karşılaşmasında Fenerbahçe Opet ve Türk Hava Yolları karşılaşacak. Kupada ikinci finalisti ise Vakıfbank - Eczacıbaşı Dynavit maçının kazananı belirleyecek. 'de şampiyon, 24 Mart Pazar günü saat 17.00'de oynanacak final maçının ardından belli olacak. Vakıfbank - Eczacıbaşı Dynavit maçının ekranlara geleceği kanal belli oldu. Peki Vakıfbank - Eczacıbaşı Dynavit maçı saat kaçta, hangi kanalda? İşte, mücadeleye ilişkin bilgiler…

VAKIFBANK - ECZACIBAŞI DYNAVİT MAÇI NE ZAMAN?

Ankara Spor Salonu’nda oynanacak yarı final ikinci karşılaşmasında Vakıfbank ve Eczacıbaşı Dynavit parkeye çıkıyor.

Vakıfbank - Eczacıbaşı mücadelesi 23 Mart Cumartesi günü saat 18.00’da başlayacak. Karşılaşma TRT Spor ekranlarından canlı yayınlanacak.

FİNAL PAZAR GÜNÜ OYNANACAK

Kadınlar Kupa Voley'de şampiyon, 24 Mart Pazar günü saat 17.00'de oynanacak final maçının ardından belli olacak.

Başkentteki organizasyonda VakıfBank, Eczacıbaşı Dynavit, Fenerbahçe Opet ve Türk Hava Yolları kupa için mücadele edecek.

Fenerbahçe Opet - Türk Hava Yolları maçının kazananı Vakıfbank -Eczacıbaşı eşleşmesinin galibiyle finalde karşı karşıya gelecek.