Alanyaspor - Kasımpaşa maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? (Trendyol Süper Lig 9. hafta)

Trendyol Süper Lig’in 9. haftasında Alanyaspor ve Kasımpaşa karşı karşıya geliyor. Alanyaspor geride kalan 8 haftada 2 galibiyet, 3 beraberlik ve 3 mağlubiyet yaşadı. Kasımpaşa ise 1 galibiyet, 5 beraberlik ve 2 mağlubiyetle 8 puan topladı. Alanyaspor - Kasımpaşa mücadelesini Cihan Aydın yönetecek. Peki Alanyaspor - Kasımpaşa maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, mücadeleye ilişkin bilgiler…

Haber Merkezi - NTV Spor 20.10.2024 - 11:37
Son Güncelleme: 20.10.2024 - 11:37
Alanyaspor - Kasımpaşa maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? (Trendyol Süper Lig 9. hafta)

Fatih Tekke yönetimindeki Alanyaspor, Kasımpaşa mücadelesiyle çıkış yakalamak istiyor. Akdeniz ekibinde bu sezon Sergio Cordova, Ui-jo Hwang gibi isimler takımın en fazla skor katkısı veren oyuncuları olundu. Alanyaspor son olarak Galatasaray deplasmanından mağlubiyetle dönmüştü. Sami Uğurlu yönetimindeki Kasımpaşa ise 12. sırada bulunurken son olarak ligin yeni ekiplerinden Bodrum FK ile golsüz berabere kalmıştı. Peki Alanyaspor - Kasımpaşa maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, Alanyaspor - Kasımpaşa maçının detayları…

?

’de heyecan Alanyaspor ve Kasımpaşa mücadelesiyle devam ediyor.

Alanyaspor- Kasımpaşa karşılaşmasını Cihan Aydın yönetirken yardımcılıklarını Bahtiyar Birinci ve Murat Şener üstlenecek. Dördüncü hakem ise Ali Yılmaz olacak.

Alanyaspor - Kasımpaşa karşılaşması 20 Ekim pazar günü saat 19:00’da başlayacak. Mücadele beIN Sports 2 ekranlarından canlı yayınlanacak.

ALANYASPOR VE KASIMPAŞA SON DURUM

Sezonun ilk 8 haftasında 1 galibiyet, 5 beraberlik ve 2 yenilgi yaşayan Kasımpaşa, topladığı 8 puanla 12. sırada bulunuyor.

Süper Lig'de 2 galibiyet, 3 beraberlik ve 3 mağlubiyet sonucunda 9 puan elde eden Corendon Alanyaspor ise 11. sırada yer alıyor.

SON HABERLER

Sayfa Yükleniyor...