Çılgın smacın bütün detayları

Öyle bir sunum yaptı ki bütün dünya hayranlıkla izledi. Staples Center'in göbeğinde bir koro, potanın altında bir araba, kulaklarımızda "I Believe I Can Fly" şarkısı, akıllarda Michael Jordan ve arabanın üzerinden uçan bir adam: Blake Griffin.

NTV Spor 20.02.2011 - 11:29
Çılgın smacın bütün detayları

NTV Spor'dan canlı yayınlanan NBA All-Star hafta sonunda smaç yarışmasını kazanan Blake Griffin, final turunda öyle bir smaç yaptı ki herkesi şaşkına çevirdi. R&B sanatçısı R.Kelly'nin "I Believe I Can Fly (Uçabileceğime inanıyorum)" şarkısını seslendiren bir koro eşliğinde, Staples Center'da harika bir sunum yapan Griffin, arabanın içerisinden aldığı pasla, şampiyonluğu getiren smacını yaptı.

Griffin'in şampiyonluk şovunun detaylarını yandaki videoda izleyebilirsiniz... Bu arada belirtmemizde fayda var, "I Believe I Can Fly" şarkısı Michael Jordan'ın oynadığı Space Jam filminin de müziği... Spor dünyasının efsane ismi Michael Jordan, 1987 ve 1988 yıllarında peş peşe iki kez smaç şampiyonasını kazanmıştı. "Air Jordan" olarak tanınan efsane, faul çizgisinden yaptığı smaçla bir ikon haline gelmiş ve "Air Jordan" da bu sayede doğmuştu.

Oklahoma doğumlu 21 yaşındaki Griffin, 2.08 boyunda ve 114 kilo ağırlığında. Oklahoma Lisesi'nde babasının antrenörlüğünü yaptığı basketbol takımında yetişen Griffin, lisede okuduğu her sene eyalet şampiyonluğunu elde etmeyi başardı. Oklahoma Üniversitesi'ni 2 sene okuduktan sonra bırakan ve 2009 draftında Los Angeles Clippers tarafından seçilen oyuncu, üniversite kariyerinde Naismith Yılın Oyuncusu, Oscar Robertson Ödülü ve John Wooden Ödülü'nü kazandı.

Çaylak sezonunda NBA All-Star'a seçilen Griffin, pazartesi sabaha karşı 03:00'te NTV Spor'dan canlı yayınlanacak olan Doğu-Batı maçında Batı Karması'nın formasını giyecek. All-Star hafta sonunun ilk organizasyonu olan Çaylaklar ile İkinci Yıl Oyuncuları arasındaki maçta da yer alan Griffin, Çaylaklar'ın 148-140'lık zaferinde de 14 sayılık bir performansla Çaylaklar'ın zaferine katkı yaptı. Çaylaklar-İkinci Yıl Oyuncuları maçında da harika smaçlar yapan Griffin, enerjisini koruduğunu 2011 All-Star Smaç Yarışması'nda gösterdi. 2000 smaç şampiyonu Vince Carter'ın bir klasiği olan kolunu potaya sokarak bir smaç yapan Griffin, 360'lık da bir smaç yaparken finale sakladığı sunumla NBA'in nasıl bir şov dünyası olduğunu adeta bir kez daha bütün dünyaya gösterdi.

.::GRIFFIN'DEN İNCİLER::.
GRIFFIN'İN ARABA SMACININ BÜTÜN DETAYLARI (VİDEO)
SMAÇ YARIŞMASININ DETAYLARI (VİDEO)
GRIFFIN'İN NBA'İN İLK YARISINDA YAPTIĞI 137 SMACIN TAMAMINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN (VİDEO)
KARE KARE GRIFIN'İN SMACI (FOTO GALERİ)

ALL-STAR HEYECANI NTV Spor'da DEVAM EDİYOR
NTV Spor'dan canlı olarak yayınlanan NBA All-Star hafta sonunda, bütün dünyanın merakla beklediği "Doğu-Batı All-Star Maçı" pazartesi sabaha karşı 03:00'te bütün şovları ve görkemiyle canlı olarak NTV Spor'da...

Sayfa Yükleniyor...