Ankaragücü - Samsunspor hazırlık maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Kayseri’de yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Ankaragücü ve Samsunspor hazırlık maçında karşı karşıya geliyor. Ankaragücü - Samsunspor mücadelesinin ekranlara geleceği kanal ve başlangıç saati futbolseverler tarafından merak ediliyor. 2023-2024 sezonunda Süper Lig’de mücadele eden Başkent ekibi sezonu 17. sırada tamamlayarak bir alt lige düştü. Samsunspor ise yeni sezonda Süper Lig’de üst sıralarda yer almayı hedefliyor. Peki Ankaragücü -Samsunspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Haber Merkezi - NTV Spor 27.07.2024 - 12:34
Ankaragücü - Samsunspor hazırlık maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Ankaragücü ve Samsunspor’un oynayacağı hazırlık maçının detayları belli oldu. Samsunspor yeni sezonda Barış Alıcı, Ahmet Sağat, Alim Öztürk, Melih Altıkulaç, Ali Ülgen gibi oyuncularla yolları ayırdı. Cihat Arslan yönetimindeki Ankaragücü ise yeni sezonda 1. Lig’de şampiyon olarak tekrar Süper Lig’e yükselmeyi hedefliyor. Peki Ankaragücü - Samsunspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, karşılaşmaya ilişkin bilgiler…

?

Ankaragücü ile Samsunspor Kayseri Yüksek İrtifa Kamp Merkezi’nde karşı karşıya gelecek. Mücadele 27 Temmuz saat 17.00’da başlayacak. Karşılaşma canlı olarak yayınlanmayacak.

Samsunspor’dan yapılan açıklamada “ Kayseri 2. Etap kamp döneminde MKE Ankaragücü ile saat 17.00'de oynayacağımız hazırlık karşılaşması, rakip kulübün talebi üzerine canlı olarak yayınlanmayacaktır.” ifadeleri kullanıldı.

SAMSUNSPOR KAYSERİSPOR’ U MAĞLUP ETTİ

Trendyol Süper Lig ekiplerini karşı karşıya getiren hazırlık maçında Yılport Samsunspor, Kayserispor'u 3-1 yendi. Samsunspor'un gollerini 4. dakikada penaltıdan Marius Mouandilmadji, 65. dakikada Ntcham ile 83. dakikada Ercan Kara kaydetti. Kayserispor'un golünü ise 47. dakikada Nazon attı.

Sayfa Yükleniyor...