Benfica - Rio Ave maçı ne zaman, saat kaçta ve şifresiz mi? Benfica - Rio Ave maçı hangi kanalda?

Şampiyonlar Ligi’nde Feyenoord mağlubiyeti sonrası Benfica lige odaklandı. Rio Ave takımını ağırlayacak Portekiz ekibinde gözler Orkun Kökçü ve Kerem Aktürkoğlu’na çevrildi. Luis Freire yönetimindeki Rio Ave bu sezon ligde oynadığı 8 maçta 8 puan topladı ve 12. sırada yer alıyor. Benfica bu sezon 7 maçta 16 puan topladı ve 4. basamakta yer alıyor. Benfica etkili hücum hattıyla dikkat çekerken Kerem Aktürkoğlu ve Orkun Kökçü’nün skor katkısı dikkat çekti. Peki Benfica - Rio Ave maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, mücadeleye ilişkin bilgiler…

Haber Merkezi - NTV Spor 26.10.2024 - 14:48
Benfica - Rio Ave maçı ne zaman, saat kaçta ve şifresiz mi? Benfica - Rio Ave maçı hangi kanalda?

Benfica’da yeni sezonda şampiyonluk hedefiyle sezona başladı. Puan sıralamasında Sporting Lizbon, Porto, Santa Clara gibi takımların gerisinde kalan Benfica, Rio Ave galibiyetiyle üç puana ulaşmayı hedefliyor. Benfica’da Orkun Kökçü 2 gol ve 3 asistlik katkı yaparken ise ligde 2 gol ve 2 asist yaptı. Rio Ave’de ise Clyton 3 gollük katkı verdi. Rio Ave, Benfica deplasmanından puan veya puanlarla dönmeyi hedefliyor. Peki Benfica - Rio Ave maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, karşılaşmanın detayları…

?

Portekiz Ligi’nde Benfica ve Rio Ave karşı karşıya geliyor. Estádio da Luz Stadyumu'nda oynanacak mücadele 27 Ekim Pazar günü saat 21:00’da başlayacak ve S Sport Plus ekranlarından canlı yayınlanacak.

KEREM VE ORKUN’UN GOL YÜKÜNÜ ÇEKİYOR

Kerem Aktürkoğlu son olarak takımının Feyenoord maçında tek golünü kaydetti. Kerem Aktürkoğlu bu sezon ligde 2 gol ve 2 asistlik katkı yaptı. Orkun Kökçü ise ligde 2 gol ve 3 asistle takımın en skorer ismi oldu.

BENFİCA SON DURUM

Benfica bu sezon puan sıralamasında Sporting Lizbon, Porto, Santa Clara gibi takımların gerisinde 4. sırada yer aldı.

Portekiz ekibi çıktığı 7 karşılaşmada 5 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet alırken rakip fileleri 17 kez sarstı ve kalesinde 5 gol gördü.

SON HABERLER

Sayfa Yükleniyor...