Celta Vigo - Real Madrid maçı ne zaman, saat kaçta? Celta Vigo - Real Madrid maçı hangi kanalda, şifresiz mi? (Arda Güler oynayacak mı)

İspanya LaLiga’da milli ara dönüşünde Celta Vigo, Real Madrid’i konuk edecek. Ancelotti’nin çalıştırdığı eflatun-beyazlılar zirve takibini sürdürürken ezeli rakibi Barcelona’nın 3 puan gerisinde bulunuyor. Mbappe, Endrick, Vinicius Junior, Bellingham gibi yıldızların olduğu takımda gözler Arda Güler’de olacak. Türkiye’nin oynadığı Karadağ ve İzlanda karşılaşmalarında gösterdiği performansla dikkat çeken milli oyuncu bu sezon daha fazla süre almaya başladı. Real Madrid, Celta Vigo engelini aşarak Barcelona’nın puan kaybetmesini bekleyecek. Peki Celta Vigo - Real Madrid maçı hangi kanalda, saat kaçta? İşte, karşılaşmaya ilişkin detaylar…

Haber Merkezi - NTV Spor 18.10.2024 - 11:10
Son Güncelleme: 18.10.2024 - 11:10
Celta Vigo - Real Madrid maçı ne zaman, saat kaçta? Celta Vigo - Real Madrid maçı hangi kanalda, şifresiz mi? (Arda Güler oynayacak mı)

Eflatun-beyazlılarda bu sezon takımın en golcü isimleri takımın yeni transferi ve Mbappe ve geçtiğimiz sezon hem Avrupa’da hemde ligde gösterdiği performansla dikkat çeken Vinicius Junior oldu. Mbappe 5 gollük katkı verirken Brezilyalı oyuncu ise 4 gol ve 6 asistle toplam 10 gole doğrudan etki etti. Daniel Carvajal sakatlığı sebebiyle sezonu kapatırkan Real Madrid ara transfer sezonunda stoper ve sağ bek takviyesi yapmaya hazırlanıyor. bu sezon Real Madrid formasıyla 10 maçta 291 dakika sahada kalırken gol ve asist katkısı yapamadı. Peki Celta Vigo - Real Madrid maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Arda Güler oynayacak mı? İşte, karşılaşmanın canlı yayınlanacağı kanal…

CELTA VİGO - REAL MADRİD MAÇI NE ZAMAN?

LaLiga’da 10. hafta mücadelesinde Celta Vigo ve Real Madrid karşı karşıya gelecek.

Celta Vigo, Real Madrid’e konuk olduğu son sekiz lig mücadelesini de kaybederken son 10 maçta Real Madrid 9 galibiyet ve 1 beraberlik yaşadı.

Eflatun beyazlılar ligde oynadığı son 41 La Liga mücadelesini kaybetmedi.

Celta Vigo - Real Madrid karşılaşması 19 Ekim cumartesi günü saat 22:00’da başlayacak. Balaidos Stadyumu’nda oynanacak mücadele S Sport ekranlarından canlı yayınlanacak.

ARDA GÜLER CELTA VİGO MAÇINDA OYNAYACAK MI?

Eflatun-beyazlılarda hücum hattında Endrick, Mbappe, Vinicius Junior, Rodrygo, Bhrahim Diaz gibi isimler bulunuyor.

Diaz’ın sakatlığı bulunurken Ancelotti son karşılaşmalarda Mbappe ve Vinicius Junior’a hücum hattının en ucunda görev verdi.

Arda Güler’in Celta Vigo mücadelesine yedekler arasında başlaması bekleniyor.

REAL MADRİD’DE HEDEF 3 PUAN

Barcelona’nın puan sıralamasında 3 puan gerisinde bulunan Real Madrid, Celta Vigo mücadelesinde hata yapmak istemiyor.

Eflatun-beyazlılarda kritik mcüadele öncesinde takımın en golcü oyuncusu Mbappe oldu. Fransız yıldız bu sezon ligde 8 maça çıkarken 5 gol ve 1 asistlik katkı verdi.

Real Madrid sezon genelinde oynadığı 9 maçta 6 galibiyet ve 3 beraberlik elde etti. İspanyol devi oynadığı maçlarda rakip fileleri 19 kez sarsarken kalesinde ise 6 gol gördü.

SON HABERLER

Sayfa Yükleniyor...