Galatasaray Haberleri: Torrent ayrılırsa tazminat ödenecek mi?

Galatasaray'da Fatih Terim yerine gelen Domenec Torrent'in oynattığı futbol ve takımın topladığı puanlar sonrası İspanyol çalıştırıcının geleceği tartışma konusu oldu. Galatasaray Yöneticisi Nihat Kırmızı, Torrent hakkında açıklamalarda bulundu.

NTV Spor 25.04.2022 - 13:48
Son Güncelleme: 25.04.2022 - 14:02
Domenec Torrent'in ayrılığında Galatasaray tazminat ödeyecek mi?

'in 34. haftasında deplasmanda Altay'ı 1-0 yendi. Sarı-Kırmızılılar 47 puana ulaşarak 11. sırada yer aldı.

Maçın ardından Galatasaray Yöneticisi Nihat Kırmızı, hakkında açıklamalarda bulundu.

"Domenec Torrent'in tazminatı 2.8 milyon Euro mu?" sorusuna Kırmızı, "2.8 milyon Euro tazminat maddesi olduğu doğru değil. Belki de yeni yönetim, tazminat ödemeden Torrent'i gönderebilir. Yeni gelecek yönetime bağlı." ifadelerini kullandı.

➤ GALATASARAY'IN KALAN MAÇLARI

"Tazminatı yok"

Hürriyet gazetesinde yer alan haberde Burak Elmas, Domenec Torrent'in sözleşmesinde tazminat maddesi olmadığını söyledi.

Habere göre Elmas'ın açıklamasında, "Torrent'in sözleşmesinde tazminat maddesi yok. 1.5 senelik kontratı var. Yazılan maaş rakamları da doğru değil. Takımla iyi çalışıyor. Zıplama olacak, bir galibiyet lazım. Oyuncular için de çok zor. Yuhalanmak, ıslıklanmak onlar için de çok kolay değil." ifadeleri yer aldı.

Başkan adayları Torrent'i istemiyor

Mevcut başkan Burak Elmas ve yönetiminin idari yönden ibra edilmemesiye seçime giden Galatasaray'da başkan adayları Metin Öztürk ve Eşref Hamamcıoğlu Domenec Torrent ile devam etmek istemediklerini açıkladı.

Sayfa Yükleniyor...