Galatasaray Teknik Direktörü Domenec Torrent'ten Fenerbahçe maçı yorumu: "İlginç ve komikti"

Galatasaray Teknik Direktörü Domenec Torrent, Fenerbahçe maçı sonrası konuştu. 59 yaşındaki çalıştırıcı, 'dengeli' bir karşılaşma olduğunu söyledi.

NTV Spor 10.04.2022 - 23:07
Son Güncelleme: 11.04.2022 - 00:26
Domenec Torrent'ten Fenerbahçe maçı yorumu: "İlginç ve komikti"

, Spor Toto 'in 32. haftasındaki derbide konuk olduğu 'ye 2-0 yenildi.

Ülker Stadı'nda oynanan karşılaşmada Miha Zajc ve Serdar Dursun'un gollerine engel olamayan sarı-kırmızılı takım, derbiden puansız ayrıldı. 

- Fenerbahçe maçı sonrası ne söyledi?

Galatasaray'da teknik direktör Domenec Torrent, beIN SPORTS'a konuştu.

Dengeli bir maç olduğunu belirten İspanyol çalıştırıcı şunları söyledi;

"İlk yarı Fenerbahçe'nin iki pozisyonu vardı. İkinci yarıda güzel baskı yapıyorduk. Onların attığı gol değişik ve komikti. Oyuncumuzdan sekti. Sonra onların oyuncusuna geldi. Şans eseri de diyebiliriz."
 

- Galatasaray'da kalacak mı?

Domenec Torrent, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında soruları yanıtladı. Sarı-kırmızılı kulüpte yaşanan idari ibrasızlık ve başkan seçimi sonrası geleceği merak edilen Torrent, şunları ifade etti;

"Bu konuda hiçbir kaygım yok. Sadece bugünün sonucuyla ilgili sinirliyim. Çünkü taraftarımız ve kulübümüz için önemli bir maçtı. Bu sezon, ben gelmeden önce ve geldikten sonra da kulüp için zordu. Bunu başkan değişikliğinde görebiliyoruz. Benim işim belli, önümüzdeki 6 maçı da kazanmaya çalışacağım. Bizim stilimiz belli, nasıl oynamak istediğimiz belli. Farklı özelliklere sahip oyunculara ihtiyacımız olduğu belli. Ben burada olmaktan çok memnunum. Benim ve ekibimin işi maksimum sayıda maçı kazanmak. Kaygılanmıyorum dememin sebebi de benim yapabileceğim bir şey yok, işim belli. Çok büyük bazı hocalar ilk geldiklerinde zamana ihtiyaç duydular, ilk başta bir şeyler kazanamadılar. Onlara inanıldığı için onlarla devam edildi. Projeye inanç yoksa eğer onunla ilgili yapabileceğimiz şey yok."

İspanyol teknik adam, sakatlıkları bulunan Mostafa Mohamed ve Sofiane Feghouli'nin maçta oynayamadığını hatırlatarak, "Ben ekibimle beraber oynayacak takımı itinayla seçiyorum. Her antrenmanda ben oyuncularımın form durumlarını net bir şekilde görüyorum. Kadroya dahil olmayan oyuncularla şahsi bir problemim yok. Ayrıca kadrodaki bütün oyuncular oynama fırsatı yakaladı." değerlendirmesinde bulundu.

- "Siz 60. dakikada kimi kiminle değiştirirdiniz?"

Torrent, oyuncu değişikliğinde geç kalıp kalmadığına yönelik soru üzerine, "Yaklaşık 36 yaşlarında olan Babel ve Gomis'in gayet güzel oynadıklarını düşünüyorum. Yedek kulübesine baktığım zaman onlarla değiştirmem için uygun bir oyuncu var mı diye düşünmem gerekiyor. Mesela siz 60. dakikada kimi kiminle değiştirirdiniz? Bu kaybettiğimiz için sorulan bir soru. Kazansaydık bu sorulmazdı." ifadelerini kullandı.

Sayfa Yükleniyor...