"Dört kupalı sezon imkansız değil"

Liverpool'un yıldızı Mohamed Salah, İngiltere Futbol Yazarları Derneği tarafından yılın futbolcusu seçildi. Salah, ödül törenindeki konuşmasında sezonu dört kupayla tamamlama şansları olduğunu belirterek bu durumun imkansız olmadığını söyledi.

NTV Spor 05.05.2022 - 23:22
Son Güncelleme: 06.05.2022 - 00:22
"Dört kupalı sezon imkansız değil"

 

Carabao Cup'ta şampiyonluğa ulaşan; Premier Lig, ve F.A. Cup'ta şampiyonluk iddiasını sürdüren Liverpool'da , sezon tamamlanmadan ilk ödülünü aldı.

Mohamed Salah, Londra'da düzenlenen törende İngiltere Yazarları Derneği tarafından yılın futbolcusu ödülüne layık görüldü.

Mısırlı oyuncu ödül töreninde yaptığı konuşmada, "Bu harika hissettiriyor. Bana oy veren herkese teşekkür ediyorum. Umarım bu sezon daha çok kupa kazanabiliriz. Dört kupalı sezon gerçekçi mi? Kesinlikle.

Premier Lig'de şampiyon olabilmek için dört maçımızı kazanıp Manchester City'nin puan kaybını bekleyeceğiz. Kazanmaya devam edeceklerdir ancak imkansız değil. Kupaları kazanabilmek için gerekli zihinsel güce sahibiz." dedi.

Ödül töreninde Real Madrid'e gözdağı

Şampiyonlar Ligi'nde Real Madrid'le oynayacakları final maçıyla ilgili ise Salah, " Takımdaki herkes çok heyecanlı. Çok zor bir maç olacak. Çok iyi takımları mağlup ederek buraya geldiler. Sadece maçlarımıza odaklanmak zorundayız. Bu bir rövanş mı? Kesinlikle evet. 2018'deki finali kaybetmiştik ve hepimiz için kötü bir gündü. Şimdi rövanş zamanı." açıklamasında bulundu.

Bu sezon Liverpool formasıyla 45 maçta forma giyen Salah, 30 gol ve 14 asist kaydetti.

Sayfa Yükleniyor...