"Önder Özen benim yüzümden gitmedi!"

Beşiktaş İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, Önder Özen'in istifasıyla ilgili önemli açıklamalar yaptı.

NTV Spor 18.07.2014 - 17:21
"Önder Özen benim yüzümden gitmedi!"

Beşiktaş İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, gündemdeki konularla ilgili bir basın toplantısı düzenledi.

Demba Ba transferinden listedeki diğer isimlere kadar birçok konuya değinen Ahmet Nur Çebi, Önder Özen'in istifasıyla ilgili de önemli açıklamalar yaptı.

İlk olarak transfer çalışmaları hakkında bilgi veren Çebi, "Lanzini ve Gökhan Töre bilindiği gibi transfer listemizdeler ve durumları değerlendiriliyor. Başka alternatifler de var. Bu 2 isim de gündemimizde ön sıradalar" dedi. Çebi ayrıca "Önder Özen'in benim yüzümden istifa ettiği haberleri doğru değil. Aksine benim futbol şubesinin başına geçmemi Önder Özen istedi" diye konuştu.

"DEMBA BA'DA TARAFTAR ETKİLİ OLDU!"
Demba Ba'nın transfer sürecini aktaran Çebi, "Demba Ba organize olarak yapılan bir çalışmayla transfer edilmiştir. Özen'in seçmesi ve daha sonra kurduğumuz ilişkilerle bir takım çalışması sonucu gerçekleşti. Transferde bu şekilde çalışmaya devam edeceğiz. Demba Ba önemli bir futbolcu. Kendisini ikna etmemizde etkili olan Beşiktaş taraftarına teşekkür ederiz. Taraftarın tarzı işimizi kolaylaştırdı" ifadesini kullandı.

"FEYENOORD'U ELEMEK ZORUNDAYIZ"
Şampiyonlar Ligi ön elemesindeki rakipleri Feyenoord hakkında da konuşan Çebi, "Feyenoord'a saygı duyuyorum. Hiçbir takımı ne küçümserim ne de büyütürüm. Yapmamız gereken tek şey; iyi oynayıp Şampiyonlar Ligi ön elemesinde tur atlamak" dedi. 

"STOPER TRANSFERİNDEN VAZGEÇMEDİK"
Stoper transferine değinen Beşiktaş İkinci Başkanı Çebi, "5+3 yabancı kuralı nedeniyle bazı yerlere istediğiniz isimleri alamıyorsunuz. Yabancı kontenjanı nedeniyle daha seçiçi oluyorsunuz. Stoper transferinden vazgeçmedik. Ama olmayabilir de..." şeklinde konuştu.

"ÖNDER ÖZEN'İN İSTİFASINI BEKLEMİYORDUK"
Ahmet Nur Çebi, Önder Özen'in istifasıyla ilgili olarak ise "Sportif direktör adaylarımız şuan için söz konusu değil. Önder Özen'in istifasını beklemiyorduk. Hocamızın kurmuş olduğu bir düzen var. Kendisine teşekkür ediyorum. Sayın Fikret Orman futbol şubesinin başına geçmemi istediğinde 1 ay cevap vermedim. Kulüpteki diğer görevleri paylaşmadan ayrılamayacağımı söyledim. Ama daha sonra Sayın Önder Özen, futbol şubesinin başına geçmemi istedi. Bu konuda da ısrar etti. Önder Özen'in benim yüzümden istifa ettiği haberleri doğru değil. En azından ben böyle biliyorum" şeklinde konuştu. 

"TORAMAN'IN KALMASINI İSTERİZ"
İbrahim Toraman'ın takımda kalmasını istediklerini belirten Çebi "İbrahim Toraman'ın takımda kalmasını yöneticiler olarak istiyoruz. Ancak bunun kararını teknik heyet verecek. Takıma katkı verip vermeyeceğini düşünmek zorundayız" dedi

"FEDERASYON'DAN ŞİKAYETÇİYİM"
Çebi son olarak "Federasyon aldığı kararları 1 ya da 2 yıl sonra uygulamaya koymalıdır. Federasyon'un bu tavrını bir an önce değiştirmesi gerekiyor. Açıkçası bu tarzlarından dolayı şikayetçiyim" ifadesini kullandı.

 

 

 

Sayfa Yükleniyor...