Dev maça dev güvenlik

Fenerbahçe ile Galatasaray arasında yapılacak maç için olağanüstü güvenlik önlemleri uygulanacak.

NTV Spor 23.10.2010 - 12:14
Dev maça dev güvenlik

Spor Toto Süper Lig'de Fenerbahçe ile Galatasaray arasında yapılacak derbi için olağanüstü güvenlik önlemleri uygulanacak.

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak dev maçın öncesi, sırası ve sonrasında sıkı güvenlik tedbirleri alınacak.

Derbi maçta polisin yanı sıra 950 de özel güvenlik görevlisi güvenliği sağlayacak. Ayrıca statta 15 polis kamerası ve 179 stat kamerası olmak üzere toplam 194 kamerayla tespit çalışmaları yapılacak.

Derbi için emniyet tedbirleri saat 15.00'ten itibaren alınacak ve stat kapıları saat 16.00'da açılacak.

Stat dışında oluşturulacak güvenlik çemberi içine biletsiz seyirci alınmayacak, üst aramalarında daha titiz davranılacak, yasak maddeler kesinlikle tribünlere sokulmayacak. Stat ve çevresinde alkollü içki içilmeyecek ve satışı da yapılmayacak. Aşırı derecede alkollü şahıslar stada alınmayacak. Stat içindeki büfelerde içme suları kağıt veya plastik bardaklarda, ağzı açık olarak satılacak.

Konuk Galatasaray'ı Migros kale arkası tribünde 2 bin 478 taraftarı destekleyecek. Sarı-kırmızılı taraftarların stada toplu organizasyonlarla gelmelerine izin verilmeyecek.

Sayfa Yükleniyor...