Terim'siz ilk antrenmanda tartışma

Galatasaray ile yollarını ayıran ve geceyi Florya Metin Oktay Tesisleri’nde geçiren Fatih Terim oyuncuları ile vedalaştı. Duygusal anların yaşandığı vedada Terim, yardımcıları ve futbolcular göz yaşlarına hakim olamadı.

NTV Spor 25.09.2013 - 12:45
Terim'siz ilk antrenmanda tartışma

Fatih Terim'siz ilk antrenmanını yapan sarı kırmızılılarda hüzün hakimdi...

Scott Piri yönetiminde gerçekleşen  kondisyon çalışmasında yer almayan antrenörler Ümit Davala ve Hasan Şaş'ın antrenman sonrası yaptığı veda konuşması Florya'da duygu dolu anların yaşanmasına neden oldu.

İki çalıştırıcının konuşması sırasında bazı yerli oyuncular gözyaşlarına hakim olamadi. Gece geç saatlerde Florya Metin Oktay Tesisleri'ne gelen Fatih Terim, takımın cumartesi günün oynayacağı Çaykur Rizespor maçı antrenman programını hazırlayıp ekibi ile toplantı yaptı. Sabah saatlerinde Florya'dan ayrılıp tekrar geri dönen Terim bu kez de Abdurrahim Albayrak ile yaklaşık 1.5 saat süren bir görüşme gerçekleştirdi.

Florya Metin Oktay Tesisleri'nden akşam 17.00 civarinda ayrılan Terim'den sonra tecrübeli teknik adamın ekibi de tesisleri terketti. Yardımcı antrenörler Ümit Davala ve Hasan Şaş ile yolların ayrılmasına kesin gözüyle bakılırken, altyapıda görev yapan Müfit Erkasap ve Florya'da görev yapan bazı personelin de kulüpten ayrılacağı öğrenildi.

Öte yandan sarı-kırmızılıların kondisyon çalışması sırasında Sneijder ile Eboue'nin sözlü tartışması diğer oyuncular tarafından kavgaya dönüşmeden önlendi. Takımın tecrübeli isimlerinden Drogba da tartışmayı sakinleştiren isimlerden biriydi...

Sayfa Yükleniyor...