Galatasaray - Elfsborg canlı yayın: Galatasaray - Elfsborg maçı hangi kanal, saat kaçta? Galatasaray maçı şifresiz mi?

Galatasaray - Elfsborg maçını canlı izlemek isteyen spor tutkunları mücadelenin yayıncı kuruluşunu araştırıyor. UEFA Avrupa Ligi 3. hafta mücadelesinde Galatasaray, İsveç ekibi Elfsborg’u konuk ediyor. Galatasaray’ın Avrupa macerası Türkiye başta olmak üzere Sırbistan, Azerbaycan, İngiltere, Fransa, Portekiz, Romanya, Danimarka, Rusya, Bulgaristan, Almanya, Çek Cumhuriyeti, Malta, İzlanda gibi ülkelerden canlı yayınlanacak. Mücadele bugün saat 17.30’da başlayacak. Peki Galatasaray - Elfsborg maçı hangi kanalda? Galatasaray - Elfsborg maçı ne zaman, saat kaçta? İşte, Galatasaray - Elfsborg maçı canlı yayın bilgisi…

Haber Merkezi - NTV Spor 23.10.2024 - 17:19
Son Güncelleme: 23.10.2024 - 17:19
Galatasaray - Elfsborg canlı yayın: Galatasaray - Elfsborg maçı hangi kanal, saat kaçta? Galatasaray maçı şifresiz mi?

Galatasaray, Avrupa Ligi’nde üç puan için sahaya çıkıyor. Sarı-kırmızılıların mücadelesi Türkiye ve İsveç’in yanı sıra Sırbistan, İngiltere, Fransa, Portekiz, Romanya, Danimarka, Rusya, Bulgaristan, Çek Cumhuriyeti, Malta, İzlanda ve diğer birçok ülkeden canlı yayınlanacak. Sarı-kırmızılılar, UEFA Avrupa Ligi’nde ilk maçında Yunanistan’ın PAOK takımını 3-1 mağlup etmeyi başarırken ikinci mücadelesinde ise Rigas FC karşısında öne geçmesine rağmen sahadan beraberlikle ayrıldı. Galatasaray, Elfsborg maçını kazanarak puanını 7’ye yükseltmek istiyor. Peki Galatasaray - Elfsborg maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, Galatasaray - Elfsborg mücadelesinin canlı yayınlanacağı kanal ve başlangıç saati…

?

Galatasaray’ın UEFA Avrupa Ligi’nde oynayacağı Elfsborg mücadelesi TRT 1 ekranlarından canlı yayınlanacak. Mücadele TRT’nin dijital platformu olan tabii ekranlarından da takip edilebilecek.

Galatasaray - Elfsborg mücadelesi ayrıca Sırbistan, Azerbaycan, İngiltere, Fransa, Portekiz, Romanya, Danimarka, Rusya, Bulgaristan, Almanya, Çek Cumhuriyeti, Malta, İzlanda gibi ülkelerden de yayınlanacak.

GALATASARAY - ELFSBORG MAÇI SAAT KAÇTA?

Avrupa futbolunun iki numaralı organizasyonunda Galatasaray - Elfsborg mücadelesi bugün oynanacak. Karşılaşma 23 Ekim Çarşamba günü saat 17.30’da başlayacak.

Müsabakada Slovenya Federasyonundan hakem Matej Jug düdük çalacak. Jug'un yardımcılıklarını Matej Zunic ve Manuel Vidali'nin üstleneceği karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Mihael Antic olacak. Video Yardımcı Hakem odasında ise Alen Borosak görev yapacak.

SARI-KIRMIZILILARIN AVRUPA LİGİ MAÇ FİKSTÜRÜ (2024-2025)

7 Kasım l Galatasaray - Tottenham

28 Kasım l Alkmaar - Galatasaray

12 Aralık l Malmö - Galatasaray

21 Ocak l Galatasaray - D.Kiev

30 Ocak l Ajax - Galatasaray

AVRUPA’DA 321. RANDEVU

Sarı-kırmızılı takım, Avrupa kupalarında çıktığı 320 müsabakanın 114'ünden galibiyetle ayrıldı. 121 karşılaşmada rakiplerine mağlup olan Galatasaray, 85 mücadeleyi ise beraberlikle tamamladı.

Avrupa arenasında rakip fileleri 434 kez havalandıran sarı-kırmızılılar, kalesinde ise 479 gole engel olamadı.

GALATASARAY 14 MAÇI KAYBETMEDİ

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi'nde yaptığı son 16 müsabakanın 14'ünde rakiplerine boyun eğmedi.

Sarı-kırmızılı takım, 2021-2022 sezonuyla başlayan süreçte "Kupa 2"de 16 karşılaşmaya çıktı. Galatasaray, söz konusu maçların 7'sini kazanırken 7'sinden beraberlikle ayrıldı.

"Cimbom" sadece 2 maçta rakiplerinin üstünlüğünü engelleyemedi.

İSVEÇ TAKIMLARINA KARŞI ZORLANIYOR

Tarihinde ilk kez Elfsborg ile karşılaşacak sarı-kırmızılı ekip, Avrupa kupalarında İsveç temsilcileri karşısında kötü bir istatistiğe sahip.

Galatasaray, 1956-1957 sezonuyla başlayan Avrupa serüveninde farklı organizasyonlarda 7 kez İsveç takımlarına rakip oldu. Söz konusu maçların sadece 1'ini kazanabilen sarı-kırmızılı ekip, 2 beraberlik, 4 yenilgi yaşadı.

Sarı-kırmızılı ekip, iç sahada İsveç takımlarıyla yaptığı 4 müsabakada ikişer beraberlik ve yenilgi alarak, galip gelemedi.

SON HABERLER

Sayfa Yükleniyor...