Galatasaray'ın Icardi planı

Galatasaray, Mauro Icardi’yi Fenerbahçe maçında oynatmak için pamuklara sardı. Keçiörengücü ve İstanbulspor maçlarını kaçıracak Arjantinli yıldızın Sivas’a yetişmesi bekleniyordu. Ancak derbi düşünülerek riske edilmeyebilir, dönüş ise Ankaragücü sınavına kalabilir.

NTV Spor 20.12.2022 - 08:54
Galatasaray'ın Icardi planı

Sabah gazetesinin haberine göre; Dünya Kupası arasında antrenmanda topuk pası yaparken sakatlanan 'ın Arjantinli yıldızı Mauro İcardi'nin arka adalesinde 2'nci derece kas hasarı ve zorlanma tespit edilmişti.

Tedavisinin ilk bölümünü ülkesinde geçiren İcardi, sağlık heyeti tarafından kendisine verilen programa harfiyen uydu. Hafta sonu İstanbul'a gelen ve Florya'da kontrolden geçen deneyimli oyuncunun hızla iyileştiği gözlendi. Salonda bireysel çalışmalara başlayan İcardi için teknik direktör Okan Buruk'un acele etmeyeceği öğrenildi.

4 OCAK'TA ANKARA'DAKİ MAÇTA SAHNEYE ÇIKACAK
Kupadaki Keçiörengücü ve ligdeki İstanbulspor maçlarını kaçıracak golcü oyuncu, 29 Aralık'taki Sivas deplasmanında da riske edilmeyebilir. İcardi en kötü senaryoda 4 Ocak'ta Ankaragücü ile oynanacak maça yetişecek. 8 Ocak'ta Kadıköy'de oynanacak kritik sınavında takımını yalnız bırakmayacak olan 29 yaşındaki forvet, derbiye kadar fiziksel olarak yüzde yüz hazır hale gelecek.

Sayfa Yükleniyor...