Galatasaray - Roma Kadınlar Şampiyonlar Ligi maçı ne zaman, saat kaçta? Galatasaray Kadınlar Şampiyonlar Ligi maçı hangi kanalda?

Galatasaray Petrol Ofisi, tarihinde ilk kez katıldığı Şampiyonlar Ligi’nde Roma’yı konuk ediyor. Galatasaray - Roma mücadelesine Atatürk Olimpiyat Stadyumu ev sahipliği yaparken Tess Olofsson yönetecek. A Grubu ilk maçında Lyon’a deplasmanda 3-0 kaybeden sarı-kırmızılılar Roma mücadelesinden üç puanla ayrılmayı hedefliyor. Galatasaray Petrol Ofisi - Roma karşılaşmasının biletleri bedelsiz olarak satışa sunuldu. Peki Galatasaray - Roma maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, mücadeleye ilişkin detaylar…

Haber Merkezi - NTV Spor 16.10.2024 - 16:29
Galatasaray - Roma Kadınlar Şampiyonlar Ligi maçı ne zaman, saat kaçta? Galatasaray Kadınlar Şampiyonlar Ligi maçı hangi kanalda?

Kadınlar Süper Ligi’nde derbide ezeli rakibi Fenerbahçe’ye mağlup olan Galatasaray, Roma maçında alacağı galibiyetle moral bulmak istiyor. Sarı-kırmızılıların grubunda Lyon, Roma, Wolfsburg gibi takımlar bulunuyor. İtalyan ekibi ise ilk maçında Wolfsburg’u 1-0 geçerek 3 puan aldı. Galatasaray - Roma mücadelesinin detayları belli oldu. İsveç Federasyonu’ndan Tess Olofsson'un yöneteceği karşılaşmada Almira Spahic ve Monica Lokkeberg yardımcı hakem olarak görev alacak. Peki Galatasaray - Roma kadın futbol maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, karşılaşmaya ilişkin son bilgiler…

GALATASARAY - ROMA ŞAMPİYONLAR LİGİ MAÇI NE ZAMAN?

UEFA Kadınlar Şampiyonlar Ligi mücadelesinde Galatasaray iç saha mücadelesinde Roma’yı ağırlıyor.

Galatasaray - Roma karşılaşması Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nda 17 Ekim Perşembe günü saat 19:45’te başlayacak.

Karşılaşma DAZN Women’s Football YouTube kanalından canlı olarak yayınlanacak.

UEFA KADINLAR ŞAMPİYONLAR LİGİ A GRUBU PUAN DURUMU

1- Lyon 3 puan

2- Roma 3 puan

3- Wolfsburg 0 puan

4- Galatasaray 0 puan

BİLETLER BEDELSİZ OLARAK SATIŞA SUNULDU

Galatasaray Petrol Ofisi - Roma karşılaşmasının biletleri bedelsiz olarak satışa sunuldu. Passolig zorunluluğu bulunmazken maç için bilet limit kişi başı 2 adet ile sınırlı olacak.

SON HABERLER

Sayfa Yükleniyor...