Giovanni van Bronckhorst'tan Ersin Destanoğlu'na övgü

Beşiktaş teknik direktörü Giovanni van Bronckhorst, UEFA Avrupa Ligi'nde ilk galibiyeti aldıkları Lyon maçının ardından; "Henüz ilk dakikalarda Ersin Destanoğlu'nun yaptığı kurtarışları çok iyiydi. Sakatlıktan döndü. Bunları yapması çok değerliydi. Bu gece kalede harikaydı. Mentalimiz de defansif olarak çok iyiydi." dedi.

Haber Merkezi - NTV Spor 25.10.2024 - 00:06
Son Güncelleme: 25.10.2024 - 00:22
Giovanni van Bronckhorst'tan Ersin Destanoğlu'na övgü

, UEFA Avrupa Ligi'nde 3. maçında Fransa'da ile karşılaştı. Beşiktaş mücadeleyi ikinci yarıda Gedson'un ayağından bulduğu golle 1-0 kazandı.

Beşiktaş teknik direktörü Giovanni van Bronckhorst maçın ardından değerlendirmelerde bulundu. 

Giovanni van Bronckhorst açıklamasında; "Skordan dolayı hepimiz çok mutluyuz. Gösterdiğimiz reaksiyon çok iyiydi. İlk yarılarda geçişlerde çok iyi değildik ama ikinci yarıda bu işleri daha iyi yaptık. Mutluyum. Gruptaki ilk puanlarımızı aldık. Skordan dolayı mutluyum. Yarın dinleneceğiz ve sonra Pazartesi günkü maça hazırlanacağız." dedi. 

ERSİN DESTANOĞLU ÖVGÜSÜ 

Beşiktaş teknik direktörü sözlerinin devamında; "Henüz ilk dakikalarda Ersin Destanoğlu'nun yaptığı kurtarışları çok iyiydi. Sakatlıktan döndü. Bunları yapması çok değerliydi. Bu gece kalede harikaydı. Mentalimiz de defansif olarak çok iyiydi. Önümüzde 5 maç daha var. Alabileceğimiz kadar puan alabilme niyetindeyiz. " ifadelerini kullandı. 

SON HABERLER

Sayfa Yükleniyor...