Kerem Aktürkoğlu’nun stadı terk ederken minik taraftara söyledikleri olay oldu

Türkiye Kupası son 16 turu maçında Galatasaray, sahasında Bandırmaspor’u 4-2 yenerek çeyrek finale yükseldi. Karşılaşmayı yedek kulübesinde tamamlayan Kerem Aktürkoğlu, stattan çıkarken minik bir taraftarla fotoğraf çektirdi. Bu sırada taraftara, “Sen de mi sevmeyenlerdensin?” diyen Aktürkoğlu’na alanda bulunan biri “Seni sevmeyen kendine baksın” cevabını verdi. Aktürkoğlu’nun bu sitemi sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Sarı-kırmızılı taraftarlar, genç yıldız için destek paylaşımlarında bulundu.

Haber Merkezi - NTV Spor 07.02.2024 - 15:12
Kerem Aktürkoğlu’nun stadı terk ederken minik taraftara söyledikleri olay oldu

’u 4-2’lik skorla geçen , ’nda çeyrek finale yükseldi. Maçta süre almayan ’nun stat çıkışı minik bir taraftara kurduğu cümle dikkat çekti.

"SEN DE Mİ SEVMEYENLERDENSİN?"

Son dönemde taraftarının eleştirilerine maruz kalan Kerem Aktürkoğlu, stadı terk ederken kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyen minik taraftarı kırmadı. Genç yıldız fotoğraf çekiminden sonra “Sen de mi sevmeyenlerdensin?” dedi. Bunun üzerine alandaki başka biri “Seni sevmeyen kendine baksın” cevabını verdi. Bu yanıt karşısında gülümseyen Kerem Aktürkoğlu’nun “Sen de mi sevmeyenlerdensin?” sözü sosyal medyada gündem oldu.

KEREM'E DESTEK VERDİLER

Galatasaray taraftarının bir kısmı Kerem’in kurduğu bu cümle karşısında oldukça üzüldü. Sosyal medyada Aktürkoğlu için destek paylaşımları yapıldı.

Sayfa Yükleniyor...