Torrent: Pislik atmak istiyorlarsa atabilirler

Galatasaray Teknik Direktörü Domenec Torrent, Spor Toto Süper Lig'de VavaCars Fatih Karagümrük'ü 2-0 yendikleri maçın ilk yarısında çok iyi oynadıklarını söyledi. Hakkında her gün yanlış haber çıktığını kaydeden İspanyol çalıştırıcı, "Yaptığımız işle ilgili eleştiriler olabilir fakat profesyonel bir şekilde son ana kadar elimizden geleni vereceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Herhangi bir insan da pislik atmak istiyorsa atabilir" dedi.

NTV Spor 03.04.2022 - 00:32
Son Güncelleme: 03.04.2022 - 00:34
Torrent: Pislik atmak istiyorlarsa atabilirler

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamada bulunan Torrent, sarı-kırmızılı kulüpte geçen hafta yaşanan gelişmelere değinerek, "Kulüpte karışık bir hafta geçirdik. Her gün birçok yanlış haber çıkıyor. Önümüzdeki maçlarda ne olacak bilmiyorum. Fakat teknik direktörümüz ve sportif direktörümüzün motivasyonu üst seviyede. Ne olursa olsun  beni işe aldı. Yaptığımız işle ilgili eleştiriler olabilir fakat profesyonel bir şekilde son ana kadar elimizden geleni vereceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Herhangi bir insan da pislik atmak istiyorsa atabilir. Biz önümüzdeki maçı kazanmak için çalışıyor olacağız." diye konuştu.

İspanyol teknik adam, maçının zor geçeceğini bildiklerini belirterek, şunları kaydetti:

"Oyuncular milli takımdan döndükten sonra başlarına bir şeyler gelebiliyor. Çoğunluğu uzun yolculuk yapıyor, çok yorgun geliyor. Feghouli, Mustafa Muhammed gibi sakat geliyorlar. Kerem gibi 30. dakikada sakatlık yaşıyorlar. Cicaldau ve Taylan da devre arasında yorulduklarını söyledi. Özellikle ilk 45 dakika için oyuncuların davranışından dolayı çok memnunum. Oynamak istediğimiz oyunu oynadığımıza inanıyorum. İnanılmaz bir efor sarf etti oyuncular. Hepsini tebrik ederim. Her gün gelişiyoruz ama asla yeterli değil. İniş çıkışlarımız oluyor. Varmak istediğimiz nokta çok net. Kulübe adanmışlıkları için oyuncularıma teşekkür ediyorum."

DOMENEC TORRENT, FENERBAHÇE DERBİSİ İÇİN NE DEDİ?

Torrent, ligde gelecek hafta Fenerbahçe ile yapacakları derbi ile ilgili soru üzerine, "Öncellikle maçta hangi oyuncularımızın oynayacağını bilmiyoruz. Bütün Türkiye için ne kadar önemli bir maç olduğunu biliyoruz. Daha önce çalıştığım birçok ülkede büyük derbilerde bulunma şansı yakaladım. Özellikle iki takım taraftarları için çok önemli bir maç. Şu an için ilk 11'imiz kim olur bilemiyorum. Ancak kim oynarsa oynasın iyi bir şekilde mücadele edeceğiz. Fenerbahçe'yi iyi analiz edip, nasıl kazanmamız gerektiğini öğreneceğiz. Her maça kazanmak için çıkıyoruz. Çok iyi bir şekilde mücadele edeceğimize inanıyorum. Fenerbahçe'nin stadında ellerinden geleni vereceklerini biliyorum." değerlendirmesinde bulundu.

Sakatlıkları bulunan Sofiane Feghouli ve Mustafa Muhammed'in derbide forma giyemeyeceğini dile getiren Torrent, Fatih Karagümrük maçında sakatlık geçiren Kerem Aktürkoğlu'nun durumunun yarın yapılacak kontrollerden sonra netlik kazanacağını aktardı.

, bir soru üzerine altyapıdaki genç oyuncuları da yakından takip ettiklerini ifade etti.

Sayfa Yükleniyor...