Kayserispor'da forma giyen Miguel Cardoso, vatandaşı Jose Mourinho'yla ilgili dikkat çeken açıklamalar yaptı. Ajansspor'a konuşan Cardoso, Mourinho'nun çalıştırmak istediği takımı duyurdu.
Mourinho'nun bu sezon Fenerbahçe'yi şampiyon yapmasının kolay gözükmediğini söyleyen Cardoso, "Jose Mourinho dünyanın en iyi teknik direktörlerinden bir tanesi. Hiç şüphe yok. Portekiz futbol tarihinin de birinci sıraya koyacağımız teknik direktörlerinden. Kariyerinde neredeyse her kupayı kazanmış. Portekiz'de her yerde ondan bahsedilir. Türkiye'ye Fenerbahçe'yi şampiyon yapmaya geldi. Bu sezon bu hedefe ulaşması çok kolay gözükmüyor. Ne olur bilemiyorum ama şartlar ne olursa olsun en iyisini verir.
Şu anda Türkiye kupasında ilerliyor ve kupayı kazanmak zorunda. Ona kalan maçlarında başarılar dilerim ama bizimle oynayacağı maçta daha az başarılar dilerim (gülerek). Mükemmel bir antrenör. Mourinho gibi bir büyük ismin Türk futbolunda olması bence herkes için önemli" ifadelerini kullandı.
Mourinho'nun Portekiz Milli Takımı'nı çalıştırmak istediğini söyleyen Miguel Cardoso, "Mourinho her zaman Portekiz milli takımı teknik direktörü olmayı istediğini söylüyor. Şu anda Portekiz'in teknik direktörü Roberto Martinez. Uluslar Ligi'nde yarı finale çıktılar. Yakın dönemde ne olur bilmiyorum. Mourinho'nun Fenerbahçe ile 1 yıl daha sözleşmesi var ama bir gün mutlaka Portekiz'in teknik direktörü olmayı istediğini biliyorum. Bunu zaten söylüyor" şeklinde konuştu.