AÖF bahar dönemi ara (vize) sınav ne zaman? 2023-2024 Açıköğretim sınav giriş belgesi yayınlandı mı?

AÖF sınav tarihleri, eğitimlerini açıktan sürdüren öğrenciler tarafından merak ediliyor. AÖF sınavlarına katılacakları il ve ilçeler için sınav merkezi tercihi yapan adaylar ise AÖF sınav giriş belgesinin hangi tarihte yayınlanacağını araştırıyor. AÖF sınav yerleri, anadolu.edu.tr adresinden erişime açılacak. AÖF sınav giriş belgesinin üzerinde ise adayın sınava katılacağı okulun adı, açık adresi, salon ve sıra numarası gibi bilgiler yer alacak. AÖF ara sınavlar dönem sonu ortalamasına %30 etki edecek. Peki AÖF ara sınavlar ne zaman? AÖF sınav giriş belgesi açıklandı mı? İşte, Açıköğretim bahar dönemi sınavına ilişkin son gelişmeler…

Haber Merkezi - NTV Spor 29.02.2024 - 09:40
Son Güncelleme: 29.02.2024 - 09:40
AÖF bahar dönemi ara (vize) sınav ne zaman? 2023-2024 Açıköğretim sınav giriş belgesi yayınlandı mı?

Açıktan eğitim alarak ön lisans ve lisans bölümlerinden mezun olmak isteyen adaylar, güz döneminin sona ermesiyle bahar dönemine odaklandı. Bahar dönemi ara sınavları not ortalamasına %30 etki edecek. Dönem sonunda uygulanacak final sınavları ise ortalamaya %70 katkı sağlayacak. ’nde bütünleme veya telafi sınavı bulunmadığından dönem içi düzenlenen sınavlar not ortalamasında belirleyici oluyor. Başarısız dersi bulunan öğrenciler ise yaz okulu sınavlarına katılabiliyor. Mart ayının gelmesine kısa bir zaman kala “ AÖF sınav giriş belgesi açıklandı mı” sorusunun cevabı merak ediliyor. İşte, sınav giriş belgesinin açıklanacağı tarih…

AÖF SINAV GİRİŞ BELGESİ AÇIKLANDI MI?

Anadolu Üniversitesi, AÖF bahar dönemi sınav giriş belgeleri henüz açıklanmadı. Sınav tarihinden en az 10 gün önce AÖF sınav yerleri, anadolu.edu.tr adresinden açıklanacak.

Adaylar, e-Devlet giriş seçeneği veya öğrenci numarası ve şifreleriyle beraber AÖF sınav yerlerini görüntüleyebilecek.

AÖF sınav giriş belgesi üzerinde adayın fotoğrafı, sınav kurallarıyla beraber sınavın yapılacağı okulun adı, açık adresi, salon ve sıra numarası gibi bilgiler yer alacak.

AÖF BAHAR DÖNEMİ SINAV TARİHLERİ

AÖF’ta bahar döneminde adaylara toplam iki sınav düzenlenecek. Ara sınav olarak da bilinen vize sınavları 23-24 Mart tarihleri arasında uygulanacak. Ara sınavlar ortalamaya %30 etki edecek.

AÖF bahar dönemi final sınavları ise 25-26 Mayıs tarihlerinde organize edilecek. Sınavlar not ortalamasına %70 etki edecek.

YAZ OKULU SINAVLARI YAPILACAK

2024-2024 eğitim öğretim yılında bahar ve güz döneminde başarısız dersi bulunan öğrenciler yaz okulu sınavlarına katılabilecek. AÖF’te bütünleme veya telafi sınavı bulunmuyor. Yaz okulu sınavları 17 Ağustos 2024 tarihinde organize edilecek.

Sayfa Yükleniyor...