2024 Paris Olimpiyat Oyunları voleybol kadınlar final maçı ne zaman, saat kaçta?

Paris Olimpiyat Oyunları’nda 4 ülke finale kalmak için mücadele edecek. Yarı finalde Türkiye - İtalya ile eşleşirken Brezilya ise ABD ile oynayacak. Olimpiyat Oyunları’nda voleybolda final heyecanının yaşanmasına kısa bir zaman kala maçın tarihi merak ediliyor. Yarı finalde kaybeden takımlar ise üçüncülük için mücadele edecek. Finalde rakibine üstünlük kuran takım altın madalya kazanacak. Filenin Sultanları tarihinde ilk kez yarı finalde mücadele etmeye hak kazanmıştı. Peki Paris Olimpiyat Oyunları voleybol finali ne zaman, saat kaçta? İşte, maçın tarihine ilişkin bilgiler…

Haber Merkezi - NTV Spor 08.08.2024 - 16:08
2024 Paris Olimpiyat Oyunları voleybol kadınlar final maçı ne zaman, saat kaçta?

Paris Oyunları’nda A, B ve C Grubu’nu ilk iki sırada tamamlayan takımlar ve en iyi iki grup üçüncüsü çeyrek finalde mücadele etti. Brezilya Dominik Cumhuriyeti karşısında kazanarak adını yarı finale yazdırmıştı. ABD ise Polonya karşısında kazanarak yarı finale yükselen bir diğer takım oldu. Filenin Sultanları ise Çin karşısında kazanarak yarı finale yükseldi. Ay-yıldızlı temsilcimizle aynı grupta yer alan İtalya ise Sırbistan karşısında kazandı ve son 4 takım arasında yer aldı. Yarı final eşleşmeleri ise Brezilya - ABD ve Türkiye - Sırbistan oldu. Peki Paris Olimpiyat Oyunları kadınlar voleybol final maçı ne zaman, saat kaçta? İşte, final maçı tarihi…

PARİS OLİMPİYAT OYUNLARI VOLEYBOL FİNAL MAÇI 2024 NE ZAMAN?

Paris Olimpiyat Oyunları’nda yarı finalde kaybeden takımlar Bronz madalya (üçüncülük) maçına çıkacak. Üçüncülük maçı 10 Ağustos Cumartesi günü saat 18:15’te başlayacak.

Yarı finalde kazanan takımlar ise Olimpiyatlarda finale yükselecek. voleybol kadınlar final maçı 11 Ağustos Pazar günü saat 14.00’da oynanacak. Final maçını kazanan takım altın madalyanın sahibi olacak.

VOLEYBOL YARI FİNAL EŞLEŞMELERİ

8 AĞUSTOS PERŞEMBE

17:00 Brezilya - ABD

21:00 Türkiye - İtalya

SON OLİMPİYAT ŞAMPİYONU ABD OLDU

2020 yılında düzenlenen Tokyo 2020 Olimpiyatlarında ABD altın madalyayı müzesine götürmüştü. ABD final karşılaşmasında Brezilya karşısında kazandı.

1- ABD

2- BREZİLYA

3 - SIRBİSTAN

Sayfa Yükleniyor...